SEPTEMBER - LA9K

Go to content

Main menu:

SEPTEMBER

MØTER 2015
Lørdag 12.september ! Var tidlig nedover i dag,grått vær og sterk vind (er det det man kaller antennevær ?) Det kom flere etter hvert og det ble en rolig dag,for det meste rundt "the round table" med mange gode historier og mimmring. Einar fikk litt qsl kort som skulle sendes videre,Torgeir hentet ei god bunke som var kommet fra NRRL.Kjell fikk også kort fra Svalbardturen som skulle besvares,det blir litt etterarbeid etter turer.Da tar vi helg 73 til alle.
Torsdag 10.september ! Tror 8 mann kom på møte,og som jeg oppfattet det hele blir det ikke noe KURS i høst.Antennearbeid skal prioriteres,om det blir vær for det fremover.Det snakkes om at det skal forberedes kurs i løpet av vinteren,med start ca.februar 2016.Ellers ikke noe spesielt,utenom kaffe og snakk.Da ses vi på lørdag 73 så lenge !
Lørdag 5.september ! Tidlig på plass i dag,og har med vaffelrøre og kaffen blir satt på.Einar og jeg spiste litt vafler med kaffe,helt til Jan kom med en pose med QSL KORT......Einar fikk noe å gjøre og det kom 833 kort,de er sotert og ligger på plass i qsl-hylla.Ellers ble alle vaflene fortært,Rune kom jo etter hvert :) :) 
Det ser også ut til at det planlegges ett eller annet ute i "museet" tror det gjelder antenne rep.Einar har kontroll med regnskapet,og økonomien ser bra ut.Da er det snart på tide å komme seg hjemover,ha ei fin helg og 73 !
 
Back to content | Back to main menu