MARS - LA9K

Go to content

Main menu:

MARS

MØTER 2017
Torsdag 9.mars ! Da var dagen kommet,og det var bare å gå i gang med årsmøte.Asle var tidlig og begynte å rigge,tydelig nervøs :) nei han hadde nok kontroll.
Folket begynte å komme,tror det ble 14.medlemmer til slutt.Formannen LA3QNA var bortreist så nestformannen LA2OTA loste det hele bra igjennom,til og med valgene gikk greit.Referat med regnskap og budsjett ligger på vår medlem side,det er bare å logge seg inn.Det ble melkekake med gul og brun ost og kaffe til når årsmøte var over,det smakte fortreffelig.Da er det bare å si 73 og så ses vi på lørdag.
Tirsdag 7.mars ! Som bildene viser så har vindretningen sørget for fin og ferdig skuffet vei ned til bunkeren,og døra fikk vi opp.Ikke mange i kveld,men Asle,Rune og Einar gjorde ferdig papirjobben til årsmøte,så da er alt klart til torsdag.Ellers hadde vi besøk,og det gikk med et par kanner kaffe.Ses til torsdag 73.
Lørdag 4.mars ! Ikke lett å komme inn i bunkeren i dag,låsen trenger nok litt smøring :) fikk i litt vd-40 og det hjalp sammen med litt olje.En liten gjeng fant veien i dag,og diskusjon om ting og tang kunne nok høres utenfor bunkeren,heldigvis dårlig vær så ingen turgåere i dag :) :) Ikke noe alvorlig tema,så alle har det bra ! .......................  Det er jo meldt dårlig vær med mye snø i morgen,heldigvis er det bare regn som har kommet til nå,det er bare å håpe at et meste kommer østpå :)  Vi måtte tenne gassen i dag også,og etter ei stund ble det bra.Det nærmer seg årsmøte,håper mange har anledning til å komme.Innkalling har gått ut,og den ligger også her på hjemmesiden.God helg og 73,
 
Back to content | Back to main menu