MARS - LA9K

Go to content

Main menu:

MARS

MØTER 2016
Tirsdag 29.mars ! Begynner med å hilse LA4HJA Helge velkommen i LA9K,hyggelig med nye ansikter og håper vi ser deg ofte selv om du bor i Kvås som er et stykke unna.Det var mange som fant veien ned i kveld,så prat og diskusjonen gikk livlig.160m antennen er kommet på plass igjen,ja tipp hvem som har gjort det.
Dipolen for 12-17-30m virker ikke,vi er vel enige om at noe snart må gjøres med alt i masta,eller ? Gjengen som skal til Hammeeting må huske å betale inn til Kjell,alle har vel fått mail om det.Været var jo brukbart,men litt kjølig fortsatt.Ha ei fin uke og ses på lørdag. 73.
Lørdag 26.mars ! Joda en liten gjeng var på øya,om ikke så mye ble gjort så drak vi litt kaffe.Det ble sendt mail til de som er påmeldt til Hammeeting,om innbetaling og når vi starter,håper alle har fått den.Ellers ble det snakket om å komme i gang med å få orden på coaxer i masta og i vifterrommet,håper planleggingen er i gang :) Det diskuteres også om masten til 2m antennene skal stå der den er,eller om den skal flyttes.Asle og Leif innspisere og diskuterer,de ser litt alvorlige ut :) Været er fint,men litt vind,og besøket i masta er bra. Asle og Einar sjekker kontingent innbetalingene,det må vel ut litt purringer.Da får alle fortsatt ha god påske og 73.
Lørdag 19.mars ! Det er jo påskeferie for mange,men noen tropper opp på øya alikevell.Einar driver jo litt med regnskap,og skal vel snart sende ut kontingenten for 2016,så gutter sjekk snart e-mail :) Vårblomstene er forlengst kommet i Vennesla som dere ser,og det er jo et fint skue.Vi fikk også kjørt VK9CK og 3C7A på flere bånd i dag,så conds er brukbare.Det begynner å komme møteprogramm for våren,det blir oppdatert etter hvert.Da får alle ha ei fin påske,og så ses vi 73.
Tirsdag 15.mars ! Er det våren som har kommet ?,bra og varmt om ettermidagen,men det var minus 1C i morges i Vennesla.Skulle hilse til alle fra LA8XU Nils,var en tur innom han i dag.Brukbart på HF i dag,fikk gutta som er på vei til Heard Island ZL/ZS9HI/MM , VE7ACN/7 Iota NA 051 og 3C7A (la7gia) i loggen.VK9CK,det er de Norske guttene som er til Cocos (Keeling) Island var meldt på 30m cw,men var ikke lesbare. Leif var også på lufta,tror han fikk en prat med noen av gutta som befinner seg i EA land.Den nye bibliotekar (LA8GT Tore) sjekker om alt er i orden :) Ellers tror jeg noen av verdens problemer ble løst sammen med en kopp kaffe eller to.Det er enda plass til 2 mann i bilen,om noen har lyst til å være med til Hammeeting i Letohallen lørdag 9.april,stikk innom drop-in og meld deg på.Da får alle ha ei fin uke og kose seg i vårværet, 73 !
Lørdag 12.mars ! Joda vi var på plass på lørdag,og formannen og stasjonsbestyreren slapper av :)  Det ble en dag med prat og kaffedrikking,men det må jo også til.Det nye styret skal møtes til uka,og da får vi se hva som hender etter hvert  Kansje de skal  og   eller bare  blir spennnnnende å se  God søndag og 73.
Årsmøte 10.mars ! 14 medlemmer møtte opp,og alt gikk rolig og stille for seg og jeg tror de fleste var fornøyd med både regnskap og valgene.Ikke mange komentarer,og de fleste var nok forespurt av valgkomiteen så alle valgte gikk lykkelige hjem om kvelden  Da møte var over ble det pølser og litt knask,det var nok Rune som hadde vært på handletur.Det holdes forsatt på med turen til Hammeeting i Letohallen,vi er 7 som har meldt oss på.Det er holdt av en minibuss til 9.personer,men mulighet for en større om det blir behov.Det forhandles med en gruppepris for inngang,så vi kommer tilbake med info. Referat og regnskap ligger på medlemsiden,du må logge inn.
Lørdag 5.mars ! Ukene flyr og det er drop-in igjen,og mange kom innom i dag.Litt kjølig på broa i dag,så måtte tenne gassen.Vi forbereder tur til Letohallen 9.april,og gjør regning med å leie en 16 seter minibuss.Det ligger liste på broa,og tror det var 6 eller 7 som har skrevet seg på.Vi får se til etter årsmøte om det blir flere som har lyst til å være med,hadde vært fint om det kom flere på lista.Revisoren (LA4GI) har gått gjennom regnskapet og det var i orden,så da er alt fryd og gammen.Vi har jo en bra kasserer,så var ikke i tvil om at det var ok.Fikk også besøk,tror det var Tyskere,fulgte ikke helt med :) Ellers var det litt pc jobbing,og kaffe som vanlig.Leif dukket opp med et par pizzaer,så alle fikk en smak.Da tar vi helg 73.
 
Back to content | Back to main menu