NOVEMBER - LA9K

Go to content

Main menu:

NOVEMBER

MØTER 2016
NOVEMBER 2016 BILDER OG TEKST
Torsdag 10.november ! Det er månedsmøte og Kjell LA3QNA informerer om våre nye repeatere/tekniske instalasjoner,som har fått nye qth.Det møtte 15 medlemmer opp,og da Kjell var ferdig var det pølser med lompe eller brød.Det har vært antenne havari på LA9K,så både SteppIr,dipolen for 12-17 og 30m har tatt kvelden.Skal ta noen bilder i morgen,så dere får følge med her.Det blir nok ikke fikset før våren,mulig forsikringssak ? det var jo snø og vind som har forårsaket havariet.Det har vært styremøte,referat ligger på medlem login.Da ses vi i morgen lørdag på drop-in 73 !

Lørdag 12.november ! Skyet vær men det begynner å bli mildere,fine skyformasjoner i morges.Noen bilder fra antenne havariet,vi har nå ei halv 2m beam-en halv 30m dipol (den bøyde delen av 30m kom ned i løpet av dagen)2,5 element nesten vertical SteppIR :) trådantennene er i orden.Da er det en jobb som må forberedes og gjøres etter hvert.Ikke mange i dag,men hyggelig med kaffe og boller og så er det en som ikke vil være med på bilde og gjemmer seg bak ei stor hand :) Litt kjølig i bunkeren i dag,Kjell fikk i gang gassfyren og det ble bra etter hvert.Litt testing av utstyr,ellers ikke så mye jobbing utenom Einar som har orden på regnskapet og noen få qsl kort som var kommet inn.God helg og 73.

Tirsdag 15.nov ! Vi var noen på plass i kveld også,ser ut til at noen sover,men er der er ikke et lite smil :) For det meste prat og kaffedrikking,ja noen var i gang med støvsugeren i en pc og tror de også jobbet med litt sletting av diverse.Fin måne da vi skulle hjem,men litt kjølig.Ha ei fin uke og 73.  

Lørdag 19.november ! Brukbart vær i morges,men det ble dårligere utover dagen og da vi skulle hjem regnet det ganske bra.Det har kommet et nytt skilt oppe ved parkeringsplassen som peker ned mot bunkeren,dere får se på bildene og lese selv.Revisoren sjekker regnskapet sammen med kassereren,det ble godkjent :)
Kjell har problemer med sin pc,tror den må få inn Windows 7 isteden for Windows Vista,vi fikser det til tirsdag.Ellers en stille dag med litt pølse spising,rester etter div. møter.Fikk en hyggelig mail fra NORWORLD i dag,det var at min ICOM IC-7300 var underveis  :) Får slutte av her,en av mine jenter kom akurat med nybakte kanelsnurrer,ha ei fin helg og 73.


 
Back to content | Back to main menu