MARS - LA9K

Go to content

Main menu:

MARS

MØTER 2015
Lørdag 28.mars ! Da er snøen her igjen,ble vel litt kaos her om dagen men det er vel vanlig :) Ellers er været foreløbig bra,men det er vel meldt litt dårligere utover dagen.Einar og webmaster har fått 160m dipolen på plass igjen,opphenget tålte nok ikke snøen.Det gjennstår opphenget i masten til 40m loopen,vi venter på Rune,han kom ikke :(  Vi spiser rosinboller og drikker kaffe,Edgar tok ei også,vi må bare passe på så vi ikke søler rosiner på golvet. Hadde med litt qsl kort,tenkte på statistikken til Einar.......Formannen dukket opp (la3zpa-Ronny),og da måtte vi få et bilde ut på nettet så alle kan bli kjent med ham  Husk innbetalingen av årskontigenten folkens,bruk kontonummer 7325 05 34164.....  God helg og 73 !
Tirsdag 24.mars ! Webmaster tilbake etter ei uke i Lillehammer. Var første mann i halv 7 tiden,men det kom en liten gjeng etter hvert.Det ble for det meste litt snakk over en kopp kaffe,det eneste var Leif som hadde et sked til en eller annen båt ute på bølgene de blå.Han har fått mere futt i på-trinnet etter justeringen,så det var jo bra.Det har vist nok vært virksomhet tidligere på dagen,Gunnar og Leif har åpnet bunkeren for Odderøya's venner sammen med en fotograf som har tatt bilder av panoramautsikten innenfra bunkeren,vi får en kopi.Ha ei fin uke og vi ses på lørdag 73 !
Tirsdag 17.mars ! Litt seint nede i kveld,og en liten gjeng var på plass.Vi fikk ryddet på plass rekket som sto nede i første,og da ble det greit fremkommelig igjen.
Leif fikk trimmet litt på pa-trinnet og da gir det mellom 500 og 700watt ut igjen,da må vi vel være fornøyd med det gamle trinnet :) Ellers ble det jo litt kaffe og snakk som vanlig,kansje snart på tide å få til et kurs for å fa litt nye fjes inn i bunkeren !!!!! Ikke helt lett,men det nye styret har en utfordring.Ha ei god uke folkens og 73.
Lørdag 14.mars ! Da er en gjeng på Odderøya igjen,været er supert men litt kald vind.Årsmøte er over og det gikk bra,ny formann Ronny-LA3ZPA,gjenvalg av nestformann LA5WRA-Tobias,gjenvalg av styremedlem Ole Johan-LA2OHA,Kasserer Einar-LA7NCA og sekretær Rune-LA2OTA var ikke på valg,varamenn ble også gjenvalgt Per Ole-LA7DK og Kjell-LA9HH.Øvrige tillitavalgte ble også gjenvalgt og er som i fjor (2014) Referat fra årsmøte har jeg ikke fått,men det kommer vel ? Medlemskontingenten er sendt ut i dag,husk å skrive navn og kallesignal når du betaler.Ellers ble det en dag med en del radiokjøring,og vi fikk testet pa-trinnet til Leif.Pa-trinnet til la9k trenger en oppjustering,det skal bli gjort til tirsdag på drop in.Jan var innom med qsl kort og da fikk Einar noe å finne på :) 
Kortene er sotert og de som ikke var på plass fikk kortene i hyllen,så da er det bare å hente dem.Kaffen og ROSINBOLLER hadde vi også,godt ikke Edgar så vi hadde rosinboller Da tar vi helg  
Tirsdag 3.mars ! Første drop in i mars,Rune var tidlig på plass i dag så det var jo bare å komme seg i bilen.Han hadde nok vært ei stund da jeg kom,sjekk bildene så ser dere hva han har holdt på med.Noen har mistet kjæledyret,det er jo noen barnehager som holder til på øya,mulig noen savner det ? Været var jo brukbart,bare ei og annen haggelbyge og på fjorden var der ikke så mye trafikk.Noen hadde nok vært innom,vi måtte resette Yaesuen,heldigvis hadde vi kopi av hvordan menyene skulle være så alt gikk bra.Ellers gikk kvelden med kaffe og noe å bite i.Fikk hilst på OZ1IKY Kenneth som er med til Juan Fernandez (3G0ZC)ikke særlig sterk,men det gikk igjennom på 10-12m cw og 10m ssb.Det kom en bil med tillhenger,og det var Endre og Kjell som kom med mer radio utstyr.Det ble satt inn i gangen nede,så det får vi flytte på senere. Da får dere ha ei fin uke og 73.
 
Back to content | Back to main menu