FEBRUAR - LA9K

Go to content

Main menu:

FEBRUAR

MØTER 2015
Lørdag 28.feb ! Brukbart vær i morges,men det ble grisevær etter hvert.En stille og rolig lørdag og ikke så mange som våget seg ut i dag.Kjell kjæmper litt med programmering,men har ser jo litt bekymret ut,mulig han har for ny pc :) Vi var noen få til slutt,og vi bestemte oss for å rydde/flytte alt som var salgsvare og som var plasert på en plass som noen kaller "museum"  Alt ble plasert nede på det nye salgsbordet i første etage,det er bare å forsyne seg og sette litt penger inn på vår konto.....Kjell ser jo fornøyd ut med ny keyer og power,bare han ikke må lure seg inn døra når han kommer hjem    Noen planer om sommeravsluttning/fielday ble diskutert,tror Rune har noe på gang.Alle har vel fått innkallingen til årsmøte,håper mange har anledning til å komme torsdag 12.mars.Vi lukket og slukket og kom oss i bilene i et øs pøs regnevær,god helg og 73.Onsdag 25.feb ! Vi var på drop in i går,men en stille og rolig kveld.Men i dag fikk jeg en link fra Torgeir,dere må nesten ta en titt,bare klikk life is simple og skroll nedover så skjønner vel alle at vi trenger mer utstyr. 
Lørdag 21.feb ! Så var det lørdag igjen,og det kom litt folk etter hvert.Edgar dukket opp med kannevis med vann,han fikk hjelp av turgåere til å bære fra bilen :) de fikk ei omvisning etterpå.Det var ikke lenge etter så var han i gang med  og    han gjør jo en kjæmpejobb og bunkeren skjein som ei sol og ikke minst luktet det godt  Kan vi ikke si at Edgar har fått fast jobb ? (han har vel muligens hatt denne jobben ei stund) Noen av guttene er i gang med programering av utstyr,tror ikke det gikk som det skulle,men de får det nok til.Utstyr forsetter å komme inn,Endre og Kjell styrer med det.Ellers er det nok som vanlig kaffe og noe å bite i.Edgar la ned forbud mot rosinboller,litt av en jobb å få de vekk fra gulvet på broa når de var nedtrådd.......Ha ei fin helg og 73 !
Onsdag 18.feb ! Ok Torgeir da får jeg legge inn litt her siden du savnet det :) Hadde ikke tatt mange bilder,men fikk et fra en eller annen som sto oppe i en stige.Noen kan vel dra kjensel på han,men hva er det han jobber med,setter han opp noe eller tar han ned noe ? vi får håpe på et svar til lørdag :) Ellers driver jo Rune med klargjøring av 2m shack,og de er nok snart i gang med antennesystemet som skal opp i den lille masta.Så 2m folket snart er det klart for tester,vi får bare håpe at noen av 2m radioene er i orden,det er jo lenge siden de har vært i bruk.Hadde jo lyttet etter TI9/3Z9DX, men det er jo bare Torgeir som hører og kjører dem,vi andre må bare si  Ses på lørdag 73 så lenge !
Lørdag 14.feb ! I dag var Einar på plass når jeg kom,og kaffen var klar.Vi kulte'an ned og etter hvert kom Kjell,Asle,Endre,Leif og til slutt Rune med noe snoop :)
Det ble varmet rester fra gruppemøte på torsdag,så etter meksikansk gryte og konfekt ble vi ganske daffe etter hvert  Det ble diskuteret metoder for å fikse SteppIr'en,uten å bruke kranbil,se tegning ................Tror det er best at en antennekomite blir utnevnt,jo flere kokker jo mere ............ Endre og Kjell avtalte å hente flere repeatere med antenne,det kommer til å bli et spennende prosjekt når alt er på plass.Webmaster fikk K1N på 15m ssb,og da er jeg fornøyd :) 
Ikke mange som var fotogene i dag,så kameraet fikk vile litt........God helg og 73 !Torsdag 12.feb ! Da var det månedsmøte,og webmaster var tidlig på plass.Rune kom etter hvert,og han hadde kjøpt inn stoff til MEKSIKANSK GRYTE.........Han ble kokk,og satte i gang nesten med det samme.Det dukket opp flere etter hvert,og når den vanlige halvtimen over kl.19:00 var passert begynte Tarjei på kveldens program.Einar åpnet med litt info om qsl tjenesten,så startet Tarjei med div.om frekvenser.Etterhvert ble det tid for litt mat,og gryteretten var bra  Ole Johan har tenk å selge kofferten med radioutstyr i,ferdig med power,tuner og en FT857 i,den kommer nok på salg's siden vår.Det ble en hyggelig kveld,men sant å si så er det nesten like mye folk på drop in for tiden som på månedsmøtene.Da var det kvelden og vi sier 73.
Tirsdag 10.feb ! Da er det drop in igjen,og utrolig mange i kveld selv om det er månedsmøte på torsdag.Det ble litt rydding i papirer og div,av Edgar og Rune,mye rask som kan kastes.Einar betaler regninger,og avslutter regnskapsåret 2014.Ellers mye snikk snakk,kaffe og litt å bite i.Prøvde litt på K1N,men de er svake her ute på øya.Borte på Hamresanden hos Leif er de 599,så han fikk kjørt de på 12 og 15m cw.  
Om noen har innteresse av skrotkassa på bilde,da er det bare å by til torsdag,takk for i kveld og 73. 
Været i morges,ser da bra ut ?

Lørdag 7.feb ! Første mann i bunkeren i dag,et nydelig vær og vinden har ikke startet her enda.Rune er neste mann,og kaffen var allrede klar.Han hadde vært på snoop salg,så han fylte en boks :) Han holder på å rydde i gamle papirer i hele bunkeren,ja det trengs..........Endre kom med mer utstyr,og vi måtte hjelpe til oppe fra parkplassen.Noen måtte innom på en viss plass,tror han rakk det Jan kom med qsl kort,og ikke lenge etter var de på plass i qsl hyllen.Leif gikk inn i pileuppen til K1N,kom ikke igjennom.LA9K greide det på 20m cw sammen med Kjell(9hh) Vi prøvde litt på 12m cw også,men utrolig pileup,og antenna vår er nok ikke helt god i vinden som har tatt seg opp.Sigmund og Endre har fikset noen feil med Echolink,og da kjører den også som den skal igjen.Sigmund er jo revisor,så da er jo regnskapet sjekket og i orden.Det blåser når vi skal hjem og det ser ut til at det er løse bolter i SteppIr'en,den svaier godt i vinden.Da er det helg,ha det fint og 73.
Tirsdag 2.feb ! En fin dag igjen på Sørlandet,måtte få unna ei lita handlerunde så var litt tidligere nede i dag.Prøvde litt på K1N,men de var ikke så sterke og en utrolig pileup så kom ikke igjennom.Ellers ikke noe spessielt på tapeten i kveld,så det ble for det meste en pratekveld med kaffe.Det kom en fin gjeng,og Endre kom med mere utstyr til repeater prosjektet.Rune startet litt med omplaseringer på labben,med tanke på 2m utstyret som skal inn der.Det var litt trafikk ute på fjorden i dag,diverse båter ble oppservert.Vi hadde besøk på SteppIren,fin plass å innta lunsjen :) Det var en fin solnedgang,og månen lyste fint opp fra en stjerneklar himmel.Ha ei fin uke,og vi høres i pileuppen til K1N Navassa Island........73 !
 
Back to content | Back to main menu