JUNI - LA9K

Go to content

Main menu:

JUNI

MØTER 2015
Tirsdag 30.juni ! Sommeren er her,så ikke så mange på øya i kveld.Det blomstrer utenfor bunkeren,og vepsebolet blir større :) Edgar har vært hos LA3KW Einar og fått med seg en del utstyr,vi får etter hvert satt strøm på og så får vi se om alt er i orden.Det er nok mulig det kan være av innteresse for samlere,vi får se.Det planlegges ei runde nede på lageret,Leif kommer med tillhenger og skal kjøre en tur med det som skal vekk.Ellers ble det pizza og vannmelon,dere kan vel tenke hvem det var som hadde det med  Det var en som prøvde å stenge webmaster inne på parkplassen,men gikk det ? Ha ei fin uke og 73 !
Fredag 26.og lørdag 27.juni ! Turen gikk til Hovatn fredag formiddag,Rune,Leif og Karl Gustav i to biler.Vi var fremme i 12:30 tiden,og begynte med mastoppsett og demontering av SteppIR.Været er førsteklasses,se tempmåleren på et av bildene.Da er det lørdag,og vi er på plass.Været er ikke helt fint i dag,men vi er jo inne :)  Vi har kaffe og Einar's kaker,SteppIR'en er på plass i "museet" og der ligger den jo godt.Masse bilder å se på i dag,god fornøyelse og god helg !
Tirsdag 23.juni ! Det er vel Sankthans i kveld,men vi er da noen på Odderøya også.Vi gjør ingenting,vi bare koser oss med kaffe og kaker og en masse snakk :)
Radioen sto på,men den ble ikke brukt.Grillen er tatt inn og satt på plass,det måtte en Venndøl til  Vi skal etter planen opp til Hovtn til fredag om alt går etter planen,og da har vi med SteppIR'en tilbake til øya,det er bare å takke Gunnar (LA1FH)for å ha donert den til gruppa.Vi tok fatt på hjemmveien i 21:00 tiden,ha ei fin uke.  
Lørdag 20.juni ! Smeigedag på Sørlendet i dag,men det kom litt folk og vi fikk gjort litt utover dagen.Vi har jo en liten lekasje i take på broa,og vi er i gang med å få tettet rundt festene for sylinderene til lukene.List og plate er tatt vekk i taket innvendig,og det er snart tørket opp.Kjell justerer filter til 2m prosjektet,og det går greit.Leif hadde med motorisert kantklipper og er i gang med utearealet,nå blir det fint :) Vepsebolet under lukekanten vokser,vi følger utviklingen.Ellers er trafikken på fjorden bra i dag,og Fjordline er på vei inn med en av de større båtene da hurtigbåten er til rep.Kaffe og noe å bite i må til,og vi planlegger tur til Hovatn (Gunnar's hytte)for å hente SteppIR'en og sette opp masten for Gunnar.God helg og 73 ! 
Tirsdag 16.juni ! Joda en liten gjeng kom på plass etter hvert,og det ble en artig kveld.Losen er på vei ut fjorden og noen andre har nok litt dårligere tid. DUMLE eskene ble etter hvert tomme,men de er gode også  Kaffe ble det også da Asle kom,vi drakk Cola inntill han var på plass.Ikke mye radio,kjørte bare YB4IR/9 på 15m ssb (oc-147)Torgeir kom på Skype og ville ha oss på radioen for den lokale sommer-testen,men vi hadde ikke tid,vi spiste DUMLE  Torgeir nesten ingen igjen.......se bildene.Ellers blir det jo spennende med reapeater prosjektene til høsten,Endre og Kjell jobber og det kommer nok en redgjørelse om planene når møtene starter opp igjen i september.Da får dere ha ei fin uke og vi er på plass igjen til lørdag 73 !
Lørdag 13.juni ! Hjemme fra OZ tur,Einar var på plass da jeg kom og hadde varm kaffe.Det ble litt radio på meg,og Einar fikk sjekket ut noen qsl kort.Rune kom etter jobb,og dett var dett i dag.Vi sjekket bokbunkeren,den var blitt tørrere og koselig igjen.Resten av dagen gikk med til hyggesnakk
kaffe,kaker og is :) Ha ei fin helg og 73 ! 
Torsdag 11.juni ! Siste møte/avsluttning for sommeren og har fått noen bilder av Rune LA2OTA.Legger med noen bilder fra det DANSKE DX-MØTE.
Vi fortsetter med drop in hele sommeren,så det er bare å stikke innom. GOD SOMMER og 73 !
 
Back to content | Back to main menu