AUGUST - LA9K

Go to content

Main menu:

AUGUST

MØTER 2015
Tirsdag 25.august ! Vi var på plass,men ikke noe nytt å fortelle.Vi satt rundt "the round table" med kaffe og snakk.
Lørdag 22.august ! Er det siste sommerhelg på Sørlandet,nydelig vær og lite folk på drop-in.Det tok seg opp litt på radioen,fikk kjørt et par nye IOTA øyer så da er jo dagen reddet.Ellers gikk det i kaffe og vi løste nok noen av verdens problemer også.Mye båter i fjorden utover dagen,Leif hadde kontroll.Ser ut til at Kjell må skvise noen av de nye reapeterene,men han har jo flere på lageret så det løser seg nok.Asle er i storform og holder liv i gutta.Rune jobbet i dag,og etter jobb skulle han skulle se til,ja tror det var krabbeteiner. God helg og 73.
Tirsdag 18.august ! Nydelig vær,men mye vind.Mange som tok turen i kveld,så det ble mye prat og kaffe :) Det var sykkelløp på øya i kveld,men de fleste kom greit opp på toppen,noen i bil og noen på sykkel med motor.Det jobbes i labben,og Einar sjekker regnskapet og det har han kontroll over.LA4WGA Erik var i møte i byen,hyggelig han kikket innom.Ellers hender det ikke noe særlig,så da får alle ha ei fin uke og 73.
Lørdag 15.august ! Kaffen var ferdig tidlig i dag,og etter hvert kom det flere,hyggelig når det kommer litt folk.Det er jo Light House Weekend,men ingen kjøring fra LA9K i år.Kan det være en aktivitet vi kan ta opp igjen ? jeg bare spørr.Papirene som var sendt til Brønnøysundregisteret kom tilbake,det måtte ei forandring til på referatet fra årsmøte.Det er blitt gjort,og det mangler bare en underskrift før det kan sendes igjen.Ellers som dere ser av bildene er det litt aktivitet i gutta i dag,til og med radioen ble brukt :) Vi er enige om at aktiviteten i klubben er laber for tiden,ja det må nok snart gjøres noe............Skulle det ikke i gang et kurs,vi er jo mitt i august og det burde vel snart vært i gang.SteppIr'en henger forsatt og dingler,ja det er vel snart antennevær,eller ? Månedsmøtene begynner jo snart,burde vi ikke snart legge ut høst/vinter terminene med møte-tema ? Det jobbes med repeater prosjektet,info kommer når alt er klart.  God helg og 73 !
Tirsdag 11.august ! Utrolig dødt i klubben for tiden,vi er bare noen få som møter.10.september starter jo medlemsmøtene igjen,så da får vi se ? 
Lørdag 8.august ! Sommeren er tilbake,ja enn så lenge ? Det er bare å nyde sola og varmen,og ikke mange på øya i dag.Tok en liten tur på bunkertaket,tok noen bilder :) og som dere ser blomstrer lyngen,rognebærene ser fine ut og fuglene kvitrer og flyr rundt meg.Det kom selebert besøk inn byfjorden,den koster den nette sum av 4.millioner i ukesleie mmmmmmm noe for oss ? Vepsene bygger stadig,og huset vokser.Asle fikk jobben med å sette på ny plugg på coax'en til 2m,han garanterte jobben og resten av gjengen kom med komentarer.Webmaster har jobbet med å få TS-570D til å drive PA-TRINNET,og det virker jo fint hver gang det prøves på LA9K,og NÅ også fra hjemme qth'et.(tror ikke jeg skal fortelle hva feilen hjemme var)  Da får alle ha ei god helg !
Tirsdag 4.august ! Repeateren på Odderøya har nytt system til testing,den står i sambandsmode (skal ha 100hz subtone)Det er Kjell som jobber med saken,men programeringen er ikke helt ferdig.Den blir nok værende slik til lørdag,om ikke Kjell klør i fingrene :) Han fra Birkeland er blid som ei sol,og Einar er ute med kufferten.men hva har han i den ? En alvorlig gjeng på labben,har de trøbbel  det går nok bra.Etter hvert fikk alle litt kaffe og noe å bite i,og da gikk kvelden.
Ha ei fin uke og 73 !
Lørdag 1.august ! Det var folk om lørdag,men webmaster måtte stikke hjem da formen ikke var helt bra.Asle hadde besøk av LA6MV Helge,og har sendt meg et bilde.Kjell forsetter med div repeatere som klargjøres,og det skjer vel snart noe på de fronter.Det var besøk av et par som steller med Hestmannen,og de skal skal prøve å bygge opp radioen som har væert om bord.Da er det bare å finne frem for de som skal på drop-in i kveld.73 !
 
Back to content | Back to main menu