JUNI - LA9K

Go to content

Main menu:

JUNI

MØTER 2016
Tirsdag 28.juni ! Vi kom greit gjennom QUART25 kontrollen til innkjøringen på øya i kveld,noen av oss måtte vise lisenskortet,men det er jo ok.Tore LA4GT er i gang med 10 GHZ utstyret sitt,først en test mot LA4YGA Jerzy og det gikk etter hvert som ett skudd.Han flyttet så lenger ut på bunkertaket og rettet parabolen mot syd,et fyr nær Gøteborg kom igjennom og han fikk førstegangs qso med Kjeld OZ1FF i danmark.Han ser jo ganske fornøyd ut der han har rigget seg på bunkertaket :) Asle LA2JEA er i gang med montering av utstyret til brannalarmen,Kjell LA3QNA klargjør radioen som er til det samme utstyret.Kaffe drikker vi også,så alt skulle være ok.Stor trafikk på byfjordan,og vi har jo kontroll.Det er jo også åpninger på 6m for tiden,og Corsika-England og noen Italienere kom i loggen.Da får alle ha ei fin uke og 73.
Lørdag 25.juni ! Stille og rolig på øya i dag,tror det var 7-8 innom.Det ble nok ikke løst noen av verdens problemer,men det diskuteres diverse nye
radioer og hva skal man velge om man skal ha ny ? , ja si det :)  det kommer nok litt ann på hva prisklasse man velger.Ellers fikk vi jo testet softisen i den nye isbua på parkplassen,nydelig :) Hvet ikke hvordag tilgangen til Odderøya blir til tirsdag,det er jo Quart25. God sommer og 73.
Lørdag 18.juni ! Det er sommer og det merkes på Odderøya,bare 3 var innom i dag . Det har kommet isbu på parkeringsplassen,hyggelig å kunne kjøpe en soft is mmmmm.Ellers blomstrer det på øya,mange fine blomster.Medlemslisten for 2016 er nå oppdatert,se medlemmer oversikt,liste i pdf format.
Vi må også gratulere André Pedersen ( LB4JH ) med lisens og ønsker han velkommen i gruppa.Det har vært avholdt styremøte,referat kommer etter hvert på vår medlemside.De som ikke har tilgang enda kan få det med å klikke på passord registrering,og de vil få tillgang etter hvert.Husk drop in tirsdag kveld 73.
Lørdag 4.juni ! Sommer sol og Odderøya Open.Ikke mange i bunkeren i dag,men etter hvert kom da noen.Jan kom med qsl kort,og fikk med qsl kort som skulle til NRRL.Einar soterte kortene og de ligger i qsl hyllen,da er det bare å hente.Det ble pizza i dag,passet fint når det ikke var så mange :) :) Det ble rigget til på toppen av bunkeren i dag,ikke av oss,men et band som skulle spille.Det kom en del folk etter hvert,og da det dunket på det værste gikk vi hjem.Forsatt god sommer og husk sommeravsluttning torsdag 9.juni 73.
 
Back to content | Back to main menu