JULI - LA9K

Go to content

Main menu:

JULI

MØTER 2016
Lørdag 23.juli ! Var det dette som var savnet på "labben" ? Ja hvor hvar det blitt av ? jo det lå på "labben" og da er det jo bare fryd og gammen igjen ? Ellers merkes det jo at det er ferietid,men noen kom da innom.Det har regnet i natt,men været ble jo smeigevær etter hvert,det yrte av liv på fjorden og oppe ved isbua :) Fuglene kvittret og blomstene er jo fine for tiden. God helg og 73.
Søndag 17.juli ! Her er bilder av noen gutter(den ene tok bildene,og er ikke med) på vei til Vorehei i Froland,men ingen repeater å finne.Men masse blåbær,som vi spiste sammen med boller.Det var en fin,bratt og varm tur.
Lørdag 16.juli ! Da har vi fått tatt et bilde av André LB4JH som er ny amatør og ny i klubben,hyggelig å se deg og velkommen i LA9K.Han overtar Radioen til Ivar LA9LS som gikk bort tidligere i år,den trenger nok litt opptrimming da den ikke har vært i bruk på ei stund.Været er fint,det summer utenfor bunkeren,og det er liv på fjorden også.Asle LA2JEA styrer med brannalarmen,og han tror han har funnet feilen som nesten gjør han sprø  Edgar LA3KV blar i en album og sitter og mimmrer,ser ut til å ha det trivlig.En god del innom i dag,vi løser problemer og drikker kaffe med mer.Men hva har Joakim LA2QPA i sekken,ja det er litt av hvert av duppeditter.Noen prøver å nappe til seg noen figurer som han hadde med,men hvem ? greide ikke å få tatt dem.De er jo søte,så det er bare å snakke til Joakim. Da er lørdagen over vi lukker og slukker,og da gjennstår bare isbua på parkplassen.Ha ei fin helg og 73.
Lørdag 9.juli ! Det er ferietid med smeigevær og vi slapper av i bunkeren,og Tore er på sporet ! Elendige conds både på HF og 10GHZ,det ble for det meste med sol,kaffe,boller og noen spiste is :) Internett er forsatt ute av drift,nytt modem kommer.Da er det bare å nyde sommeren før regnet kommer igjen,ha ei fin helg.    
Foto i dag er av LA3KV og LA8DW som sjekker at Tore har det bra ute på bunkertaket.
Lørdag 2.juli ! Joda en gjeng på øya i dag også,og været er jo litt vekdlende.Internett var ute i dag,vi prøvde å resette men det hjalp ikke.Vi har satt stasjonsbestyreren på saken,og det blir spennende å se hva han får til :) Asle har nok vist hvert nede på fredag og montert en del brann varslere,så da virker nok snart det prosjektet.Dere ser jo på et av bildene at en eller annen har tatt seg av oppvasken,hvem kan det være ? Ellers slappet vi av med kaffe,boller og kjeks.Til slutt stoppet vi jo med iskiosken,det er jo et must før vi reiser hjem.  Ha ei fin helg og 73.
 
Back to content | Back to main menu