LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 23.september ! En liten gjeng var på plass,og noen jobbet litt med diverse prosjekter.Brannalarmen virker igjen etter power havari,og den er testet som mulig noen hørte :) Instrumentene på labben fikk vi til å virke igjen,så vet ikke hvorfor Leif ser litt betuttet ut :) :)  Ellers litt conds på HF i dag,så litt kjørt.Været har vært overskyet i hele dag,med litt solgløtt i morges.Odderøyas venner ønsker flere medlemmer,info på siste bildet.Da har vi gått hjem 73.
Lørdag 16.september ! Kø for å slippe inn på LA9K i dag ...............nei det var et eller annet,vet ikke hva ikke hva det var,men mye folk og mye å se på.Ellers stille og rolig.
Torsdag 14.september ! Det er månedsmøte og vi skal en tur i Odderøyas inndre med STEINAR OSE fra Odderøyas venner.Vi startet med litt kaffe i bunkeren vår og så møttes alle på toppen av øya.Han startet med å fortelle om det som har vært på øya og fra 9.april 1940,veldig intressant og tror mange av oss fikk ny informasjon om de dagene i april.Da startet vi turen i det indre,og vi fikk mer viten om det som var her inne og med planene som Odderøyas venner har.Det ble ca.en og en halv times rusletur med avsluttning i bunkeren med info om hva som hadde vært i vårt gruppelokal tidligere.Vi var 14 medlemmer som fikk en utrolig fin omvisning og vi avsluttet med melkekake med ost og kaffe til.Vi sier tusen takk til Steinar Ose og han har mer å vise oss på øya,og det tar han nok ved en annen anledning.Da ses vi til lørdag 73.

Har fått en mail fra LA1HK den kommer her : DR OM`s, Jeg har en lysmast liggende i hagen som jeg ikke får benyttet.
Dersom Gruppen eller noen av medlemmene er inressert i å få denne masten kan den hentes "free of charge" på min QTH på Tinnheia.
Lengde: 6 meter.Diameter rund bunnplate: 32 cm. 4 festehull.Diameter topp: 6 cm. (tykkere nede- avtrappet)
73 de -1HK Thor.  Om noen er intressert send en mail til  broa@la9k.net

LA4ZL Ernst Rolf har en del ting for salg se BRUKTSALG SIDEN      Mail også fra LA2PGA se den her FRA MEDLEMMENE
Lørdag 2.september ! Ja da har høst måneden startet,men det var jo sommerlig i dag også.Fikk merket og stripset kablene til rotor og SteppIr,inne og ute i bunnen av masta det gjenstår litt oppover i masta.Ellers har noen begynt å finne frem rotor til 2m prosjektet,en skrue knakk og jeg skal prøve å få det fikset.Fikk testet SteppIr'en litt i dag,og den funker fint.Siste bilde er Runes prosjekt,han tar opp bestilling på figurer som han printer med den nye printeren :) Ikke så mange i dag,så stille og rolig.God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet