LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 17. september!
Været er grått med litt regn i luften i dag, men det ble bedre etter hvert og når vi dro hjem var det smeigevær igjen. Det var jo snakk om jobbing ute i dag, men det ble skrinlagt da været ville noe annet. Ellers en stille og rolig dag med kaffe og noe å bite i, litt radiokjøring også. 3D2AG og E51Q kom i loggen på 17 og 20m CW, og vi fikk hilst på JW/LB5WB Helge som er i Longyearbyen og kjører SAC-testen. Da må alle ha ei fin helg og 73.
Tirsdag 13. september!
Da er vi her igjen, ja vi var noen om lørdag også men ikke mange. En god del innom i kveld, vi fikk et nytt medlem LA7LW Ole Andreas. Det var en annen som også har tenkt å bli amatør, sri jeg glemte å notere navnet, vi får huske det neste gang vi får besøk av deg. Asle har som dere ser av bildet, fått grønt lys i alarmen og det er like før alt er på plass. Noen styrte litt med å få oppdatert regnskapsprogrammet, ikke helt på plass enda. En repeater kom også inn døra, det var den noen av oss skulle hente på Vorehei og som ikke var der. Det er jo sommervær for tiden, og det er nesten fullmåne i kveld. Kaffe og litt å knaske på som vanlig var det også. Da har vi tatt kvelden, 73 og vi ses på lørdag!
Torsdag 8. september!
Første månedsmøte etter sommeren, ikke det helt store oppmøte. Tore LB2S hadde litt om radar og laser-målinger, med demonstrasjon og testing. Ellers gikk praten rundt kaffebordene med melkekaker med gul og brun ost, smakte bra. Noen av oss snakket også litt om JW9K-tur til neste år, så vi begynner litt planlegging. Om noen har lyst til å være med, ja bare stikk innom og vi lager ei liste etterhvert. John LA9CG tok med Yaesuen etter Ivar LA9LS, som Andre' LB4JH har fått og som trenger oppjusterin, og da håper vi John får den til å spille igjen. Møteplan for høst/vinter har kommet og ligger under styre/info-siden. Møtereferat etter siste styremøte ligger på MEDLEM LOGIN siden, de som ikke har passord kan bare gå til passord-registrering og så blir det ordnet. Da ses vi til lørdag 73.
Lørdag 3. september!
Ja, så er vi kommet i den første høstmåneden, været helt fortreffelig deilig :) Ikke veldig mange i dag, tror flere var bortreist. Tore kom etter hvert og plasserte seg på sin vante plass, men dårlige conds, ja også på 3cm. Noen har prøvd å løsne det ene lukefeste, mulig mutterene har vært løse. De hadde ikke fått av den siste, men hadde løftet opp luka så mye de greide og lagt steiner under. Ingenting ødelagt utenom feste som ikke var på plass, men nå er det ordnet og mutterne er sveiset fast. Kommer nok en alarm og et kamera her etter hvert. Takk til Tore som kjørte hjem og hentet sveiseapperat. Leif og noen gutter som skal på båttur driver med å få til, ja tror det er pactor. Vet ikke helt, men Leif får komme med litt info. Da er det helg og isbua var åpen i dag og da ble det softis også :) Husk det er månedsmøte til torsdag, går ut fra at "GNISTREGNET" kommer etter styremøte på onsdag. God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet