LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 12. september!
Var tidlig nedover i dag, grått vær og sterk vind (er det det man kaller antennevær?). Det kom flere etter hvert og det ble en rolig dag, for det meste rundt "the round table" med mange gode historier og mimring. Einar fikk litt QSL-kort som skulle sendes videre, Torgeir hentet ei god bunke som var kommet fra NRRL. Kjell fikk også kort fra Svalbardturen som skulle besvares, det blir litt etterarbeid etter turer. Da tar vi helg, 73 til alle.
Torsdag 10. september!
Tror 8 mann kom på møte, og som jeg oppfattet det hele blir det ikke noe KURS i høst. Antennearbeid skal prioriteres, om det blir vær for det fremover. Det snakkes om at det skal forberedes kurs i løpet av vinteren med start ca. februar 2016. Ellers ikke noe spesielt utenom kaffe og snakk. Da ses vi på lørdag, 73 så lenge!
Lørdag 5. september!
Tidlig på plass i dag og har med vaffelrøre og kaffen blir satt på. Einar og jeg spiste litt vafler med kaffe helt til Jan kom med en pose med QSL-kort... Einar fikk noe å gjøre og det kom 833 kort, de er sotert og ligger på plass i QSL-hylla. Ellers ble alle vaflene fortært, Rune kom jo etter hvert :) :)
Det ser også ut til at det planlegges ett eller annet ute i "museet", tror det gjelder antenne-rep. Einar har kontroll med regnskapet og økonomien ser bra ut. Da er det snart på tide å komme seg hjemover, ha ei fin helg og 73!


Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet