LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 22.september! Da er vi på plass etter stormen, det har gått bra for antenna, den har bare snudd seg 90 grader og alt er like helt. Wire-antennene er også i orden. Tores system for 10Ghz så fint ut, men parabolen hadde snudd på seg så han fikk en tur i masta. Etter justering av parabolen kjørte han en kontakt med OZ9PP i Åborg, han fikk 57s på CW og 58 på SSB. Mastefestene i bunkeren ser helt fine, så da står nok masten så lenge vi har brukt for den. Ellers ble det litt rydding på lageret og rensking utenfor inngangen. Det var mange som trimmet forbi bunkeren i dag, mye fint å se på (Leif hadde kontroll) ;) Da blir det repeater-bytte på Hovasfjell i morgen, dere får lytte utover dagen. God helg og 73.
Tirsdag 4.sept og lørdag 8.september ! Tirsdag kveld fikk Asle programert en god del av VHF radioene vi hadde fått,og vi fikk besøk LA4FPA Erling fra Bergen og NRK.Han var med på flyttingen av NRK Sørlandet fra Tangen til sentrum av byen.Hyggelig når folk finner oss og kommer innom.Lørdagen ble det ekstrajobb,det var regnværet som har skylden.Vannet var ca.2cm høyt i første etage,fikk vasset inn og da de andre kom gikk de i gang med støvsugeren.Det var også kommet en del sand nedover og det hadde lagt seg foran inngangen,Asle fikk jobb med spaden.
Ellers var det litt conds på HF i dag,bla gikk det til T32AZ han kjørte test så han fikk 599-001 :) og mye annet å lytte på.Ny kursdag til mandag,vet ikke hvem som er instruktør så vi ønsker deltagerene lykke til.Om du vil lese referatet fra siste styremøte må du logge deg inn.God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet