OKTOBER - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

OKTOBER

MØTER/DROP-IN
Tirsdag 31.oktober ! Kan vel nesten si,det var den vanlige gjengen på øya i kveld.Rune jobber litt og fortsetter med sine prosjekter,men virker alle ? Einar klargjorde qsl kort som skulle til NRRL,og ellers stille og rolig kveld.Det nye fyret LB2SHF er meldt på clusteret fra Danmark,så da virker det jo.Fin måne da vi tok kvelden,ha ei fin uke folkens.
Lørdag 28.oktober ! Da var det drop-in igjen,det har vel vært flere side jeg har oppdatert.Det har ikke vært mye å berette om,så da blir det sånn.Tore LB2S har fått satt opp fyret for 10Ghz,så nå virker det fint.Det sender på 10368,870 Mhz,og sender LB2SHF og JO48AD etterfulgt av ei testtone.Tore er på vei til Danmark og har med seg utstyr og skal teste om det er hørbart rundt i Danmark,han har fått raport om at det har vært hørt der nede.Rune er i gang med Kina prosjekter,og etter hvert ser det ut til å funke :) Vi fikk besøk av Harald OZ8X som var en tur i byen,hyggelig når han stikker innom oss i bunkeren.Einar gjør opp kaffekassa,og ser til at de kommer i banken.Vi har lyttet litt på Vestlandsringen oxo i morges,med litt variable signaler.Ellers går praten livlig rundt kaffekoppen utover ettermiddagen,da får alle ha ei fin helg i dette fine og tørre været.(så lenge det varer) 73 !
Lørdag 14.oktober ! Tore LB2S har byttet ut Masdaen men ny kjøredoning,ja det er lørdag og drop-in.Ikke mye folk i dag,så det ble er rolig dag med prat og kaffe og det var dårlig conds på HF.Fikk fikset labels utskrift for Kjell LA9HH,så nå er det bare å printe lsbels igjen og sende qsl kort :) Håper alle har ei fin helg  73.
Torsdag 12.oktober ! Asle LA2JEA forteller om Arduino utviklings-kit og hvordan det kan bruke,og en god del hadde funnet veien til Odderøya i kveld.Fint vær i dag,og det er jo bra etter alt regnet.Var tidlig nedover i dag,og forhold på HF var bra og det ble kjørt mye fint (se loggbildet) Asle hadde bursdag i dag,og han hadde kaker med seg :) Rune programerer inn minner for Endre (la6cga)så da er han qrv på 2m repeaterene,og ellers gikk snakken sammen med
kaffe,rullekaker og melkekake med ost.Da ses vi nok til lørdag 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content