LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 30.Oktober ! Ikke mange på øya i kveld,men vi fikk besøk av LA4WUA Torben og LA5QRA Jon fra Narvik gruppen som holder til på Kjevik for øyeblikket.Hyggelig når noen kommer innom når de er i byen.Litt HF og 40m ble det også,Z23MD og A52BH kom i loggen.Det ble litt kaffe og kjeks og en koselig prat utover kvelden.De fikk haik med Leif som skulle samme veien,håper de kom godt på plass :)  
Lørdag 27.oktober ! Da har parkeringsplassen på toppen av øya blitt asfaltert,hmmmm da kommer det nok snart oppmering og betalingsterminal.Ved nedkjørslen til bunkeren ser det ut til at der er kommet et fundament,hmmmm igjen kan det være til en bomm ? Ellers en strålende dag,de siste blomstene strekker seg mot sola.En del møtte opp i dag,og det jobbes med diverse prosjekter.På HF ble VP6D Ducie Island kjørt på både 30 og 40m cw,ikke de store signaler men det gikk igjennom fra loopen vår.Det er jo CQWW test i helgen på ssb så bra trafikk over det hele.Da har vi tatt helg 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet