LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 25.november ! Åpent som vanlig i bunkeren,men en stille dag.Det prøves litt med digital kjøring,men det trengs nok litt opplæring av en som kan rtty-psk-ft8 eller hvilken mode som rører seg der ute..Ellers ryddes det litt på labben,ja det viser seg at det nok trengs av og til.Leif hadde med seg sin Bencher hex paddel som ble testet litt,ser ut til å være en bra men dyr sak.Da får dere ha det bra,også de som kjører CQWW testen på cw i helgen og ikke får sove så mye.73.  
Lørdag 18.november ! Byfjorden i soloppgang er jo fin,men ikke mange så tidlig på Odderøya :)  Det kom noen etter hvert,og Rune jobber med å få litt system i kabler til Kenwooden og pcen til Einar borte i kroken.Det kjøres litt digital mode og en annen kjører behagelig qso ved hovedstasjonen,jo jo ser ut til at han har fin forbindelse.Har en liten feil på min touchkeyer,batteriet tappes fort ut,men vi fant ikke feilen.Superspeed 1 på vei inn fjorden ca.10min forsinket,så har nok hatt motvind.Ei lita bunke med qsl kort er kommet,Einar har fått dem på plass i hylla.Vi ble lenge i dag og vi måtte ha litt innputt,det ordnet Tore og Joakim.Einar og jeg gikk etter maten,og om de andre er der enda vites ikke :) Ha ei fin helg og 73.
Tirsdag 14.november ! Det er ikke bare 10Mhz som Tore driver med,nå er han i gang med digi mode også.Han må være en av oss i LA9K som er mest aktiv for tiden :) Tror det var litt PSK65 og FT8 han prøvde litt på,vet ikke hvor mange qsoer det ble.Fint at han kjører litt digi med LA9K.Vet ikke hva gutta på labben holder på med,ser ut til at de spiser noe ? Ellers er nye/gamle pcer oppe og kjører men nye tastatur og mus,og det ser ut til at de virker :) Det er også ryddet rundt Kenwooden,og det er jo fint at noen bruker den.Da har vi slukket og lukket,73 og ha ei fin uke.
Torsdag 9.november ! Ja det kom 11.medlemmer og hørte på LB2S Tore som fortalte om prosjektet for å få igang fyret LB2SHF.Han har jo vært litt rundt forbi for å lage/bygge dette fyret,og etter det er oppsatt får han raporter om at det virker.Det var julebrød med ost og kaffe til,det smakte bra.Det snakkes litt om å få til et kurs utpå nyåret,spennende å se om vi får det til.Rune hadde en PC liggende som han fikk satt opp til Einar,så da er problemet med føring av regnskapet reddet da Einar hadde backup liggende.Da håper jeg alle kom vel hjem 73 og vi ses på lørdag.
Tirsdag 7.November ! Joda en fin gjeng i kveld,og fine conds på HF.Mye fint kjørt de siste drop-in,så StepIr virker fint.Asle bytter batterier i alle brannvarslerne,så han har kontroll.PCen til kassereren har kolapset,hva må gjøres,på tide med noe nytt ? Ellers ikke mye aktivitet.Ha ei fin uke og 73.
Lørdag 4.november ! Vi har droppet inn noen av oss denne lørdagen også,ikke det store antallet med dog.Det er en som har litt problemer med dørene i bunkeren,men han lærer nok dette en gang :) ;) Asle jobber med styringen til 2m rotoren,prosjektet går fremover.Tore er en tur i masta og retter antennen til LB2SHF fyret direkte sør,180grader-det hadde 155grader,så da får vi se om han får noen raporter lengre sørfra.Vi kjører litt dx og VK9MA Mellish Reef er logget,gode conds på HF i dag.Ellers en rolig lørdag !

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet