LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 22. nov!
Drop-in igjen og en god del innom i dag. Været er grått, så passer vel bra for en liten tur i klubben. Starter med å få i gang kaffemaskinen, ja, for kaffen må være klar når folket kommer :)  Kjell (LA3QNA) startet med sjekk av en 4m-stasjon, var nok best å bli ferdig med den før alle expertene kommer - ja, for det er jo mange av dem... Ellers mye fiksing av både lokale- og verdens-problemer som vanlig. Kjell (LA9HH) dukket også opp med sin nye Svalbard-genser. Isbjørnen var helt hvit, så det er nok første gang den er på.  Endre (LA1TL) kom med et knippe med radioer, de så veldig fine ut. Bilde av "gamle" veteraner er kommet på veggen, så da ble jo de også fornøyde. Einar (LA7NCA) tar stadig imot QSL-kort som skal til NRRL. Denne gangen var det JW9HH som skulle ha noen avgårde og det har jo Einar kontroll på. Hyggelig at flere har meldt seg til julemøte (21 til nå). Det er plass til flere, det er bare å melde seg på... Det ene elementet på SteppIr'en ser ut til å flytte seg litt enda, mulig det er en av skjøtene på bommen som ikke er helt ok? Vi får følge med og håpe på det beste. Etter bildene å dømme ser det ut til at elementet sitter ok på bommen, så ingen fare for ledningen til elementet enda, ser det ut. Da får alle ha ei fin helg og 73!
Tirsdag 18. nov!
På plass etter Danmarks-tur og Lillehammer-tur, og det var jo på tide med en innspektsjon etter at gutta hadde ryddet (ser bra ut). Ellers ikke så mange i dag, men det ble pizza med tilbehør. Behøver vel ikke si hvem som kom og fyllte frysen :) Radioforhold brukbare i dag, så det ble ei ny øy på webmaster. Som dere ser på forsiden er påmeldingsfristen til julemøte forlenget. Vi er 19 påmeldte og håper flere melder seg på. Vi tar kvelden i 21-tiden og vi ses på lørdag. 73!
Lørdag 15. nov!
Hei! Her er nokre bilete frå dugnaden. Nå er det meir leveleg, HI
Fantastisk innsats. Masse skrot blei køyrt på søpla. LA6CGA, LA7NCA og LA3QJA fylte bilane og leverte det på søpla. Etter at vi var ferdige med jobbinga var det tid for grilling. LA2OTA hadde kjøpt inn grillmat og stod for opptenning av grillen. Det må vi gjenta på neste dugnad. Tusen takk til alle som var med.
Tarjei LA3QJA
Lørdag 8. nov!
Da er det drop-in og været er jo ikke helt bra, så passer fint å komme seg i bunkeren. En god del kom etter hvert, det ble noe radiokjøring og Tromelin kom vel i loggen hos en del. LA4GI studerer hovedstasjonen, det er jo litt å sette seg inn i om man vil bruke den. Det ble også startet med rydding i gangen nede, ja det er nok å ta tak i :) Ellers kom det besøk fra Renesøy, LA8BTA var i byen og fant frem til oss, hyggelig når noen nye fjes stikker innom. Kaffe og kaker/boller er på plass og som vanlig er det jo plass for litt skryt/diskusjon, og det kan jo de fleste av oss. Da har vel også alle fått innbydelsen til julemøte/jubileum, husk å melde dere på folkens. Fristen er jo 15. november, og det er ikke mange dagene igjen. Send mail til broa@la9k.net.  Husk også drop-in nå på tirsdag den 11., månedsmøte til torsdag 13. og dugnad lørdag 15, det blir en travel uke. God helg til alle og 73!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet