LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

RUNE til VENSTRE og ARVID TIL HØYRE

Mandag 19.november ! Da har de to guttene (Arvid Bentsen og Rudi Mitander Ingebretsen) som har gått på kurs hatt tentamen,og i kveld var instruktørene Asle,Leif,Tarjei og Endre (minus en-Lars Eirik)og guttene samlet for litt repetisjon.Tror de har kontroll,men de har ei uke til de skal opp til prøve for å lese over ei siste gang.Prøven er til mandag 26.november,og vi krysser fingrene for at det skal gå bra.
Lørdag 17.november ! Da var det drop-in igjen,en grå dag men vindstille og mildt.Veien opp på øya i dag var lukket ved Kilden,så da ble det den gamle veien i dag og noen fikk vel ei ekstra runde.Holdt på å si den vanlige gjengen i dag,nei ikke helt riktig.Vi fikk besøk av LA9SGA Morten fra Fevik og Arendalsgruppa,LA9DSA Knut fra Østerdalsgruppa,Jon Sletten og Trond Martinsen og det er jo veldig hyggelig når noen finner oss.Vi hadde nystekte vafler og kaffe i dag,så det passet jo fint at ikke alle var spist opp.Det ble et hyggelig samvær,og de likte vår fine takeof og utsikt.Ikke de helt store conds på HF,men flere fikk kjørt EP6RRC på AS-189 som var ei ny IOTA øy som ble aktivisert.Einar hadde fått qsl kort,så de er jo på plass i qsl hylla og det er bare å hente.Etter hvert kom Tarjei,og han tok en tur i masten og fikk SteppIren på plass igjen.Vi takker for jobben som gikk fint i nesten vindstille vær og ikke alt for kald,så da er rotorindikatoren riktig igjen.Tore var i gang på 10Ghz,tror ikke conds var helt på topp.Låsen til ytterdøren trenger litt smøring,glemmer det hele tiden,kan noen prøve å huske det ?
Ha ei fin helg og 73.
Torsdag 8.November ! Det er gruppemøte og en del har funnet veien og LA6CGA Endre tar oss med på tur med M/S Polarstjernen på vestkysten av Svalbard og opp til 80 grader nord med besøk til Ny-Ålesund og telegrafstasjonen der.Endre fortalte og viste bilder,og det tok en god time med mange bilder.Etter hvert ble det noe å bite i med kaffe,og som vanlig prat utover kvelden.Takk til LA6CGA Endre for en hyggelig tur,webmaster har også hatt samme turen som kan anbefales og her er en side med litt fra min tur :   LA8DW.COM  Da ses vi tul lørdag 73

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet