LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 24.mars ! Kan vi kalle det en vårdag,det er ivertfall mildere enn på lenge.Tore LB2S er i gang med forberedelse til 10GHZ antenne med rotor i masta,han er nok den eneste som er i virksomhet i la9k for tiden :) :)  Ikke helt sant,Einar LA7NCA driver jo med regnskap og qsl kort.Vi andre som var der i dag,drakk kaffe og løste noen av verdens problemer.2m stasjoner har vi jo fått nok av etter hvert,så vi mangler ikke det om det skulle dukke opp noen oppdrag.SteppIren virker ok for tiden,og vi fikk VK5MAV og TJ2TT lett i loggen på 20m.God helg og god påske til alle som er på tur,ja de som er hjemme også :) 73 !
Tirsdag 13.mars ! Det studeres grunnleggende elektronikk i kveld,det er nok kursinstruktørene som har begynt litt med forberedelser.De har første forberedende møte i begynnelsen av april,mer info kommer etter hvert.Tore LB2S er i gang med antenne oppsettet for 10GHZ stasjonen som han etter planen skal settes opp i klubblokalet.Det blir andre prosjekter også bare våren og varmen kommer,2m stasjon med antenner skal jo opp og det er Asle LA2JEA som er leder.Nye antenner for 30-60 og 80m skal også opp,så blir litt å gjøre.Endre LA1TL kom med flere 2m stasjoner,så nå har vi en del når det er nødvendig.
Ha ei fin uke og 73.
Lørdag 10.mars ! Da er vi på plass i bunkeren igjen,ja vi som var først skuffet vekk snøen foran lukene til broa.Vi kunne jo ikke være der hele lørdagen uten å få inn litt lys,og vi må jo ha kontroll med byfjorden.Parkplassen er fint brøytet,og veien ned var jo oppgått etter årsmøte på torsdag.Brukbare forhold på HF,og StepIren virket fint i dag.Det ble kjørt en god del fine prefix,og la9k fikk vel nye båndland.Det forberedes kurs til høsten,og guttene som er involvert skal ha en sammenkomst etter påske.Det blir jo spennende å se om der er et behov,vi får begynne å reklamere litt etter hvert.Skal prøve å fa laget til noe som kan kjøre her på hjemmesiden,med litt førinfo.Tror det klargjøres til utsending av kontingenten for 2018,som er som i fjor.Da får alle ha ei fin helg og 73.
Torsdag 8.mars ! Årsmøte er over,foregikk stille og rolig,og nestformann LA2OTA Rune geleidet det hele greit som ordstyrer.Sekretæren LA2JEA Asle gjorde referatet ferdig og det ligger på vår logginnside.Det ble også tid til litt melkekake og kaffe,og det smaker jo alltid :) da ses vi til lørdag 73.
Tirsdag 6.mars ! Drop-in i det siste har ikke fristet folk til å dukke opp,er det været eller ? Om lørdag var det ikke brøytet på parkeringsplassen,men vi kom da opp.Et par av oss satte seg litt fast,men vi har jo firehjulstrekkere så vi kom løs :) Tirsdag var plassen ryddet for snø,så ikke problemer da.Noen dukket da opp i kveld,og Tore hadde en liten opperasjon i en Icom for 2m/70cm,og den virket etterpå :) Fikk SteppIren til å virke i kveld,den er litt fra og til.Fine forhold på HF og fikk kjørt Z2LA-XR0YD-V53DX og 9Y4/UA4CC uten vanskligheter,både 17 og 20m var brukbare.Folkens det er ÅRSMØTE til torsdag,håper mange dukker opp.Da ses vi 73 så lenge.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet