LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Torsdag 9. mars!
Da var dagen kommet, og det var bare å gå i gang med årsmøte. Asle var tidlig og begynte å rigge, tydelig nervøs :) Nei, han hadde nok kontroll.
Folket begynte å komme, tror det ble 14 medlemmer til slutt. Formannen LA3QNA var bortreist så nestformannen LA2OTA loste det hele bra igjennom, til og med valgene gikk greit. Referat med regnskap og budsjett ligger på vår medlemsside, det er bare å logge seg inn. Det ble melkekake med gul og brun ost og kaffe til når årsmøte var over, det smakte fortreffelig. Da er det bare å si 73 og så ses vi på lørdag.
Tirsdag 7. mars!
Som bildene viser så har vindretningen sørget for fin og ferdig skuffet vei ned til bunkeren, og døra fikk vi opp. Ikke mange i kveld, men Asle, Rune og Einar gjorde ferdig papirjobben til årsmøte, så da er alt klart til torsdag. Ellers hadde vi besøk, og det gikk med et par kanner kaffe. Ses til torsdag, 73.
Lørdag 4. mars!
Ikke lett å komme inn i bunkeren i dag, låsen trenger nok litt smøring :) Fikk i litt WD-40 og det hjalp sammen med litt olje. En liten gjeng fant veien i dag, og diskusjon om ting og tang kunne nok høres utenfor bunkeren, heldigvis dårlig vær så ingen turgåere i dag :) Ikke noe alvorlig tema, så alle har det bra! Det er jo meldt dårlig vær med mye snø i morgen, heldigvis er det bare regn som har kommet til nå, det er bare å håpe at et meste kommer østpå :)  Vi måtte tenne gassen i dag også, og etter ei stund ble det bra. Det nærmer seg årsmøte, håper mange har anledning til å komme. Innkalling har gått ut og den ligger også her på hjemmesiden. God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet