LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 9. mai!
Tror våren har forlatt oss, og da var det jo ok med en drop-in tur i kveld. Det kom en liten gjeng selv om det er medlemsmøte til torsdag. Vi tittet litt på rotoren og den er klar for bytting av potmeter. Asle roter etter et eller annet, vet ikke om han fant noe han kunne bruke. Leif skal til med SteppIr-boksene/motorene, han venter på en plugg for å få dem testet. Ellers har Rune fått nytt kamera som han brilljerer med, vil ikke si hvor mye det kostet :) Husk møte til torsdag, 73.
Tirsdag 2. mai!
Tidligere nedover i dag og det var jo bra for ikke lenge etter kom en kar som skulle montere ny smart strømmåler. Ja, Rune hadde avtalt med ham, så han var ikke langt unna. Da slipper vi å lese av strømforbruket,og bra er jo det. Folket kom etter hvert og vi fikk sjekket restene av SteppIren. Det ser faktisk ut til at med det vi har fått av Gunnar tidligere så får vi med litt jobb snekret sammen en antenne som kan brukes. Rotoren mangler et feste og den må ha et nytt potmeter, så kjører nok den også igjen. Mye arbeid gjennstår i masta også, topprøret skal ned og coaxene sjekkes og noen må nok byttes. Det ble tid til litt kaffe og kjeks som vanlig, og så var det de verdensproblemene da, de ble gjennomgått :) Da kjørte vi hjemmover noen i bil og Asle på sykkel, godt kledd :) Ha ei fin uke og så ses vi på lørdag. 73!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet