LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 31. mai!
Vi var noen på plass i kveld også, bunkeren var jo deilig å være i for ute var det jo Sunny Beach tempratur. Formannen ser litt betenkt ut på bildet, ja han skal jo passe på så de to andre, og det er nok ingen lett jobb. Håper de ser at det ikke bare er på Sunny Beach det er varmt om dagen, de får nok raporter. Da tar vi en fisketur, nei det var noen andre som var på fjorden. Til slutt litt info fra nestformannen:  Da vil jeg bare informere ang medlemsmøtet 2 torsdagen i juni. Denne kaller vi for sommer-avslutningen på taket av LA9K. Vi fyrer opp grillen så den er varm kl 19:00. Hver person tar med seg egen mat. Så kjøper vi inn noe og drikke samt noe dessert. Da er det bare og komme alle som vil. Det vil forsatt være drop-in utover sommeren.
Ha ei fin uke i sola, så ses vi på lørdag, 73.
Lørdag 28. mai!
Overskyet fra morgenstund, men det klarnet opp og ble en fin dag. Javel, har dere landet? Ser på fjaseboka at dere venter på drop-in referat. Ok gutter, vi har hatt det stille og rolig, er kansje ikke så rart for det har jo bare vært en bergenser/vestlening i bunkeren i dag. Vi har spart noen mandariner til formannen, har vi ikke vært snille? Ellers har vi ikke gjort så mye, Leif har byttet AIS-receiveren, så da har jo han gjort sitt. Einar har sjekket at flere har betalt årskontigenten, så da var jo han også fornøyd. Når det gjelder kaffen så har vi greid 2 kanner, og så har vi kjørt litt radio. Da får dere ha det fint i Bulgaria, og vi venter spent på å få se alle attraksjonene som Torgeir sier. God helg og 73.
Tirsdag 24. mai!
Vi er på plass, en stille og rolig kveld med kaffe. Det er gjengen rundt "the round table" som skravler, og det er jo sånn det skal være på drop-in når det ikke er planlagt noe annet. HF-stasjonen var ikke påslått i det hele tatt, bare 2m som som sa: LA6KR :) Et par gutter kom med QSl-kort, så Einar fikk en liten jobb. Da har vi kommet oss hjem, noen i bil og noen på sykkel. Ha ei fin uke og så ses vi på lørdag? 73.
Lørdag 21. mai!
Da var det lørdag og ut til øya igjen, været er jo fint for drop-in. Etter hvert kom det ganske mange i dag, men hovedrolla for dagen hadde jo Asle (LA2JEA). Han har gjort en kjempejobb med å bygge brannvarslersystem som skal settes opp i lokalene våre, og i dag ble det en demo. Den skal snart monteres med varslere 5 plasser i bunkeren, og blir så koblet til en 2m med varsling over repeateren (LA6KR). Ingen radiokjøring i dag, tror foresten ikke det er så gode conds. Det er noen av guttene som snart skal til Sunny Beach i Bulgaria, de ser ganske klare ut for turen :) Det ble regnevær og det regnet ganske bra da vi skulle hjemmover, men bilene er jo tette. Ha ei fin helg og 73.
Tirsdag 3. mai!
Det renskes på toppen av øya og det blir åpent og fin utsikt. Ikke mange i kveld, vi får skylde på været. Det skal jo etter hvert byttes coax til SteppIr, og som bildet viser går det nok greit uten å ta den ned igjen. Jeg trodde midtelementet var lengre fra masta, men det ser jo ut til at det skal gå ann å rekke coaxen greit. Ellers begynner det å bli grønt og hestehoven blomstrer, og den er jo gul og fin :)  Det ble litt pizza og Einar hadde med wienerstang til kaffen, kvelden reddet. En del er på farten for tiden, og andre skal snart, mulig det ikke blir så folksomt på drop-in fremover. Våren er kommet, ca.20+ i dag, men litt vind, så best i ly av den. Ha ei fin uke og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet