LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 10.juni ! Einar og jeg hadde det stille og rolig helt til omkring 12:45 i dag,men da hadde vi satt sammen den nye bommen til SteppIR'en.Da Leif kom testet vi en motor,og så satt vi boksene/motorene på plass på bommen.Da er dette klart,og så er det bare å få tatt ned resten i masten før vi kan gjøre noe mer.Vi må få tak i noe krympestrømpe med lim,det er til å forsterke glassfiberstengene's skjøter.Det er brukt på de gamle stengene,og det ser veldig bra ut.Gunnar kom også litt senere,han prøvde den nye veien opp til øya på baksiden av Kilden,men mye folk der i dag.Einar teller opp kaffekassa,det var 500 penger,er nok derfor han smiler.Været var bra igjen i dag,med mye båter på fjorden.Det blomstrer og det er mye fine blomster utenfor bunkeren.God helg og 73.
Torsdag 8.juni ! Det er sommeravslutning,været har blikket opp men en kald vind.Grill klargjøres ute(da vi hadde tatt opp døren som Asle ikke greide) men den måtte rengjøres og da måtte Asle i sving :) i sammen med Einar.Vi fikk fyr og grillen var god og varm da det begynte å komme folk,det ble faktisk en del og det var jo hyggelig.Det ble masse god mat og snakk utover kvelden.LA2PIA Petter kom innom,hyggelig long time no see,men vi har jo hørt deg over repeateren når du er på vei til Byglandsfjord.Joda det er sommeravslutning,men det er nok folk her på drop-in hele sommeren igjennom.Vi har reist hjem,noen av oss ses nok til lørdag tenker jeg.   <<<<<73>>>>>
Tirsdag 6.juni ! Da er Leif ferdig med SteppIR boksene og som alle kan se er han fornøyd med resultatet :) Så begynner montering av boksene på bommen,og resten må nok gjøres ute. Ja det var en gjeng der i kveld også,og Asle fikk sendt ut "GNISTREGNET" om at det er sommeravslutning til torsdag med grilling på bunkertaket.Det er bare å krysse fingrene for at regnet stopper,siste 24 timer har vi fått 20mm i vennesla.Da ses vi til torsdag,73 så lenge.
Lørdag 3.juni ! Odderøya open er vist nok i dag,så da komer det nok en del mennesker på øya.Ikke helt bra vær,men opphold for øyeblikket men kommer noen regnbyger i blandt.Tore driver med litt innstillinger av 10GHZ utstyret i dag,det virker og testen gikk bra.Leif driver med boksene sine og de er snart klare.Kjell lytter litt på hf i dag,er nok ikke de helt store conds.Einar sjekker regnskapet,det ser bra ut.Medlemslisten er også ajourtført,og da er vi 57 medlemmer i 2017.Ellers en stille og rolig dag,men det har gått med 2 kanner kaffe :) God helg til alle og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet