LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 1. juni!
Odderøya Open lørdag og søndag, ikke mange innom for å se på formannens kunst, men noen var det. Og de fikk se litt radioe også! Prosjekt ned-med-HF-antennen endelig i boks, om enn med noe HMS-trøbbel på grunn av altfor tynt tau (les: tråd) for 15 kg antenne - webmaster overlevde med alle lemmer i behold. Tore og aluminiumsmast gikk også bra, og trådantenner er på plass igjen! Tarjei laga verktøy for fjerning av stein i kabelrør. Så gjenstår det å reparere StepIR-antennen for noen tusenlapper - og få den opp igjen! 73!
Tirsdag18. juni!
Webmaster er litt til og fra for tiden, og det er heller ikke så veldig mye nytt å fortelle fra drop-in. Mentor er på ferie over dammen og StepIR-antennen ligger fortsatt på bakken (les: midt på gulvet) i påvente av nye deler. Morten er full av energi og tok et tak med nymotens ljå i bakken, mens "eg" kjørte LI90K på FT8 på det vi har igjen av antenner. Til tirsdag er det jubileumsfest i Østre Brakke og det har kommet en del påmeldinger. Vi ses vel der til en bedre(?) middag! 73!
Lørdag 29. juni!
Tok turen fra Arendal til Odderøya i dag, sammen med LB7VI, Sverre, Arendalgruppens dugnadskoordinator - og iherdige motivator for å få folk på lufta! Artig at han og LA4UOA, Torgeir, fikk hilst på hverandre etter å ha prata på lufta siden 70-tallet. Ellers gikk praten som vanlig, litt skryt, litt uskyldig mobbing og ikke minst om webmasters mulighet for antennemast på nytt QTH. Mentor sine frysere fikk også litt oppmerksomhet siden de hadde vært strømløse noen uker med dertil gjæring og ditto "godlukt" ved hjemkomst. Nå er det snart juli og full sommer! 73 i varmen!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet