LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 28. juni!
Vi kom greit gjennom QUART25 kontrollen til innkjøringen på øya i kveld, noen av oss måtte vise lisenskortet, men det er jo ok. Tore LA4GT er i gang med 10 GHZ utstyret sitt, først en test mot LA4YGA Jerzy og det gikk etter hvert som et skudd. Han flyttet så lengre ut på bunkertaket og rettet parabolen mot syd, et fyr nær Gøteborg kom igjennom og han fikk førstegangs QSO med Kjeld OZ1FF i Danmark. Han ser jo ganske fornøyd ut der han har rigget seg på bunkertaket :) Asle LA2JEA er i gang med montering av utstyret til brannalarmen, Kjell LA3QNA klargjør radioen som er til det samme utstyret. Kaffe drikker vi også, så alt skulle være ok. Stor trafikk på byfjordan og vi har jo kontroll. Det er jo også åpninger på 6m for tiden, og Corsika, England og noen italienere kom i loggen. Da får alle ha ei fin uke og 73.
Lørdag 25. juni!
Stille og rolig på øya i dag, tror det var 7-8 innom. Det ble nok ikke løst noen av verdens problemer, men det diskuteres diverse nye radioer og hva skal man velge om man skal ha ny? Ja, si det :) Det kommer nok litt an på hvilken prisklasse man velger. Ellers fikk vi jo testet softisen i den nye isbua på parkplassen, nydelig :) Vet ikke hvordan tilgangen til Odderøya blir til tirsdag, det er jo Quart25. God sommer og 73.
Lørdag 18. juni!
Det er sommer og det merkes på Odderøya, bare 3 var innom i dag. Det har kommet isbu på parkeringsplassen, hyggelig å kunne kjøpe en soft-is, mmm. Ellers blomstrer det på øya, mange fine blomster. Medlemslisten for 2016 er nå oppdatert, se medlemmer oversikt, liste i pdf format. Vi må også gratulere André Pedersen ( LB4JH ) med lisens og ønsker han velkommen i gruppa. Det har vært avholdt styremøte, referat kommer etter hvert på vår medlemside. De som ikke har tilgang enda kan få det med å klikke på passord-registrering, og de vil få tilgang etter hvert. Husk drop-in tirsdag kveld, 73.
Lørdag 4. juni!
Sommer sol og Odderøya Open. Ikke mange i bunkeren i dag, men etter hvert kom da noen. Jan kom med QSL-kort, og fikk med seg QSL-kort som skulle til NRRL. Einar sorterte kortene og de ligger i QSL-hyllen, da er det bare å hente. Det ble pizza i dag, passet fint når det ikke var så mange :) :) Det ble rigget til på toppen av bunkeren i dag, ikke av oss, men et band som skulle spille. Det kom en del folk etter hvert, og da det dunket på det verste gikk vi hjem. Forsatt god sommer og husk sommeravsluttning torsdag 9.juni. 73.
Tirsdag 3. mai!
Det renskes på toppen av øya og det blir åpent og fin utsikt. Ikke mange i kveld, vi får skylde på været. Det skal jo etter hvert byttes coax til SteppIr, og som bildet viser går det nok greit uten å ta den ned igjen. Jeg trodde midtelementet var lengre fra masta, men det ser jo ut til at det skal gå ann å rekke coaxen greit. Ellers begynner det å bli grønt og hestehoven blomstrer, og den er jo gul og fin :)  Det ble litt pizza og Einar hadde med wienerstang til kaffen, kvelden reddet. En del er på farten for tiden, og andre skal snart, mulig det ikke blir så folksomt på drop-in fremover. Våren er kommet, ca.20+ i dag, men litt vind, så best i ly av den. Ha ei fin uke og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet