LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 23.Juni ! Da er prosjekt SteppIr i gang igjen,ligger klar i "museet" Det er bare å samle troppene og planlegge både SteppIr og 30-60 og 80 m antennene som må nye.Det må nok kjøpes en ny balun til dipolene,men det lar seg vel gjøre før ferietiden.Ellers en stille lørdag (sangthans)og noen skal vel ut og feire.God helg og 73.(Om noen av gruppens medlemmer trenger tilgang eller vil bytte passord til vår lukket side,må jeg nå ha e-mail adresse og ikke kallesignal.Det er på grunn av ny oppdatering av hjemmeside programmet.De som har tillgang med kallesignal behøver ikke gjøre noe,men om dere vil bytte passord må dere også bytte til e-mail adresse.)
Lørdag 6.juni ! Sommeren er her enda,litt forskjell fra +3 grader i Longyearbyen :) Ja noen fant veien i denne varmen,og svalt er det jo i bunkeren.Luftavfukteren i gangen nede er nok tatt kvelden,vi får den ikke i gang igjen.Et nytt lass med 2m stasjoner og ladere er annkommet,de må omprogameres.Ellers rolig på HF,ikke helt topp conds.God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet