JULI - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

JULI

MØTER/DROP-IN
Lørdag 29.juli ! Ankomst ca kl.09:30 på øya i dag,Einar dukket opp like etterpå.Før flere kom hadde jo Einar og jeg løst de fleste broblemene,om de fantes :)
Forholdsvis stille og rolig,Kjell lyttet litt radio og Leif ordnet resten på StepIren,og som dere ser har han tom kaffekopp etter litt mobbing.Ikke mye liv på byfjorden i dette været,men superyachten ARETI lå ute på fjorden og var jo lett synlig.Ellers venter vi på godt vær igjen,ja bare så vi får opp StepIr antannen igjen for snøen kommer :) ;) Det er IOTA contest denne weekend,og mange øyer som trengs er qrv,men conds er elendige.Vi har låst og gått hjem,73 og god helg.
Lørdag 22.juli ! Alle er i sommermodus,været er grått.En liten gjeng er på plass og noen driver med programmering av 2m,resten slapper av med kaffe.Det er helg,ha det bra og 73.
Lørdag 15-juli ! Sommer på Odderøya,og noen av oss var der :) God helg og 73 !
Tirsdag 11.juli ! Jo jo vi var der i går kveld også,litt forsinket oppdatering.En god del folk innom i kveld,og et par av oss har fikset litt på utsikten fra broa.Gunnar kom heseblesende med det gamle pa-trinnet,han må ha en titt under låkket da det ikke virker.I første øyekast kunne han ikke se noe galt,men det ble stående på labben til lørdag.Katta var på full fart inn fjorden,tror den var i rute.Ellers gikk praten sammen med kaffe.Ha ei fin uke og 73.
Lørdag 8.juli ! Joda vi er noen på øya i dag også,og bildene er etter en liten tur på toppen.Stille og rolig,så dette er smeigevær og båttrafikken er i gang på fjorden.Noen på broa løser Norges problemer,så nå er snart alt bra :) :) God helg/sommer og 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content