LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 2. juli!
Noen hadde vært så elskverdige å legge en solid stålprofil ut i bakken, til glede for bilene våre. Det ble heldigvis fjernet før det fikk gjort noen skade. Vi fikk besøk av LA2VPA, Egil, som la turen innom oss. Og så er delene kommet til vår kjære StepIR som ligger langstrakt på gulvet til glede for alle de som elsker å snuble i noe! Det ser ut som at de som har rede på denslags antenner kanskje setter i gang med reparasjonen snart - og at den kommer opp i masta igjen! 73!
Lørdag 6. juli!
Mentor godt i gang med kaffekokinga da webmaster dukka opp i dag! En ny radioamatør tok også turen innom Odderøya, LB1OK Bård. Han bestod eksamen nå i juni etter å ha fullført kurset på Nkom i Lillesand. LA4UOA, Torgeir, kom med en del gammelt radioutstyr som noen hadde donert til gruppa. Det blir nok sett over og testet før det eventuelt blir lagt ut for salg - eller stabla inn i hyllene (hvis det er plass til mer) sammen med resten av det gamle... Delene til StepIR er pakka ut og det ser ut som at de er planlagt brukt i nær fremtid. En repeater er også på gang, den skal nok til Mandal slik at vi får radioamatørene litt lenger vest med på nettet også. Noen har klart å krølle/ødelegge det lille vi hadde av reklameplaker når de klatra oppetter veggene for å trekke kabel, kanskje det er noen med kreative/kunstreriske evner som kan lage noe nytt? 73 de webmaster!
Tirsdag 9. juli!
Førstemann i dag, men det varte bare 20 sekunder før formannen også var tilstede. Og så ramla både den ene og den andre innom! Nestformann LB7XI, Morten, kom med nyovermalt rotor, og formannen, LA2JEA, Asle fikk dratt inn de to knekte elementene til StepIR sammen med LB2S, Tore. Så skal det skrus, pusses og mekkes før antennen nok en gang skla opp i masta, til glede for mang en HF-QSO. Silent key LA9HH, Kjell, ble bisatt i går, og medlemmer av gruppa er behjelpelig med salg av hans radioutstyr til høyest mulig pris, etter ønske fra Kjell selv og til en form for trøst for hans enke. La oss håpe at noen blar opp og betaler en anstendig pris for utstyret som ser ut som det kommer rett fra butikken. Utstyret annonseres i første omgang på Finn.no av LA4UOA, Torgeir. Vi satser på å formidle link til annonsene til medlemmene av LA9K (og LA4A?) direkte på e-post, eller her på nettsidene og Facebook-siden/-gruppen.
73 de webmaster!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet