LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 23. juli!
Var det dette som var savnet på "labben"? Ja hvor hvar det blitt av? Jo, det lå på "labben" og da er det jo bare fryd og gammen igjen? Ellers merkes det jo at det er ferietid, men noen kom da innom. Det har regnet i natt, men været ble jo smeigevær etter hvert, det yrte av liv på fjorden og oppe ved isbua :) Fuglene kvittret og blomstene er jo fine for tiden. God helg og 73.
Søndag 17. juli!
Her er bilder av noen gutter (den ene tok bildene og er ikke med) på vei til Vorehei i Froland, men ingen repeater å finne. Masse blåbær som vi spiste sammen med boller. Det var en fin, bratt og varm tur.
Lørdag 16. juli!
Da har vi fått tatt et bilde av André LB4JH som er ny amatør og ny i klubben, hyggelig å se deg og velkommen i LA9K! Han overtar radioen til Ivar LA9LS som gikk bort tidligere i år, den trenger nok litt opptrimming da den ikke har vært i bruk på ei stund. Været er fint, det summer utenfor bunkeren og det er liv på fjorden også. Asle LA2JEA styrer med brannalarmen og han tror han har funnet feilen som nesten gjør ham sprø. Edgar LA3KV blar i et album og sitter og mimrer, ser ut til å ha det trivelig. En god del innom i dag, vi løser problemer og drikker kaffe med mer. Men hva har Joakim LA2QPA i sekken, ja det er litt av hvert av duppeditter. Noen prøver å nappe til seg noen figurer som han hadde med, men hvem? Greide ikke å få tatt dem. De er jo søte, så det er bare å snakke med Joakim. Da er lørdagen over vi lukker og slukker, da gjennstår bare isbua på p-plassen. Ha ei fin helg og 73.
Lørdag 9. juli!
Det er ferietid med smeigevær og vi slapper av i bunkeren, og Tore er på sporet! Elendige conds både på HF og 10GHZ, det ble for det meste med sol, kaffe, boller og noen spiste is :) Internett er forsatt ute av drift, nytt modem kommer. Da er det bare å nyte sommeren før regnet kommer igjen, ha ei fin helg.    
Foto i dag er av LA3KV og LA8DW som sjekker at Tore har det bra ute på bunkertaket.
Lørdag 2. juli!
Joda, en gjeng på øya i dag også, og været er jo litt vaklende. Internett var ute i dag, vi prøvde å resette men det hjalp ikke. Vi har satt stasjonsbestyreren på saken og det blir spennende å se hva han får til :) Asle har visstnok vært nede på fredag og montert en del brannvarslere, så da virker nok snart det prosjektet. Dere ser jo på et av bildene at en eller annen har tatt seg av oppvasken, hvem kan det være? Ellers slappet vi av med kaffe, boller og kjeks. Til slutt stoppet vi jo med iskiosken, det er jo et must før vi reiser hjem.   Ha ei fin helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet