LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 28. juli!
Tall Ships Races-båtene har forlatt Kristiansand, veien til Odderøya var åpnet og nesen ingen trafikk opp til toppen. Ikke det store innrykket i kveld, men noen av gutta har begynt å få til de nye 2m-reapeterene. De må omprogrammeres og de får det nok til etter hvert, det blir spennende med nye QTH-er og vi håper dekningsområde blir bra. Når jeg kom i kveld var det en som var veldig sulten, ja han vokser jo så han trenger det,   men etterhvert ser det ut til at han har kontroll. Da får alle ha ei fin uke og 73!
Lørdag 25. juli!
Tidlig på plass i dag, det gikk knirkefritt gjennom byen og opp på øya. Det er Tall Ships Races så det blir nok en del mennesker i byen etter hvert, og som dere ser på bildene er det en del båter på vei inn fjorden. Ellers også mye folk innom i dag, så det ble noen kanner med kaffe. Hyggelig at LA7CFA Øystein tok en tur oppom, han kom med Statsraad Lehmkuhl (LA1SLB). Om noen har lyst, så var det bare å stikke innom på båten og kjøre litt radio. Regnværet kom som meldt, men det ser ut til å lette utover kvelden. Mye folk og biler da vi skulle hjem, men det gikk greit igjennom byen. God helg og 73!
Tirsdag 21. juli!
Det er forsatt sommermodus på Odderøya. Kjell hadde med seg en Engelsk turist, han studerte antennemast og alle trådene som henger på toppen av bunkeren. Han likte øya, utrolig mye å se på. Asle gikk tidlig, han hadde en maler jobb på gang. Ellers ble det jo vafler og kaffe, Rune kjørte litt radio og sjekket at fjorden er klar til Tall Ships Races til helgen. Einar driver med sine QSL-kort :) Og sånn går kvelden. Ha ei fin uke og 73!
Lørdag 18. juli!
Vi har vært på øya i dag også, men ingenting nytt i disse ferietider. Både bunker, QSL-kortet og utsikten er den samme. God helg og 73!
Tirsdag 14. juli!
Joda vi er her, det skjer ikke så mye, men kaffe fikk vi. Besøk av Erik LA4WGA og en som trengte radioamatørkurs, han var fra Øvrebø. Så da er de som steller med det innformert og håper det planlegges, det må vel snart ut noe info... Vepsebolet vokser, det jobbes. Da har vi tatt kvelden, 73 og god natt!
Lørdag 11. juli!
Det merkes at det er feriemåneden vi er inne i, ikke mange i dag og været er vel ikke det beste heller. Lite kaffe igjen, men det ble ei kanne :) Og så har vi litt Cola. Einar har kontroll på regnskapet og han sier det ser bra ut. Gunnar sjekker at skipstrafikken kommer greit inn til kaia, denne har nok farlig last da det står NO SMOKING. Leif fikk en boks av Gunnar, dere får sjekke bildene så ser dere hva det er. Ellers en rolig dag, god helg til alle og 73.
Tirsdag 7. juli!
Her dropper vi inn hele sommeren, vet ikke om det er så mye sommer i kveld med regn og 13-14.grader, ja ok vi trenger vel litt regn :) En liten fuggel (er det en bokfink ?) spiser rett utenfor vinduet og blomstene trives på øya. Vi har satt strøm på Yaesuen-101E , ser ut til at den kommer seg etter hvert. Kaffe og resten av Einars kaker har nok gått med i kveld og det planlegges antennearbeid. Asle pusher på Leif så han kan bli ferdig med HF antennearbeid, Asle skal ha opp 2m-antenner og kan ikke komme i gang før mastarbeidet er ferdig. Da får vi bare vente og se om det blir vær de neste dagene, og det gjør det jo. Ha ei fin uke folkens så ses vi, 73!
Lørdag 4. juli!
Var første mann på plass i dag, fikk på kaffen i en fart :) Folket kom etter hvert og PA5M Michael var i Norge, hyggelig å se ham igjen. Rune sjekker DAB/internettradio, han fikk den til å virke. Han fikk også hengt opp 40m-loopen igjen etter en tur i masta. Einar hadde med stoff til å tette rundt lukefestene på toppen av bunkeren, vi tettet rundt det ene feste så får vi se om det holder mål. Noen kom på Moto Guzzi og resten i bil, det var Tarjei på sykkel. Det forberedes antennejobbing, det gjennstår å se om vi får det til i neste uke. Asle er rosinbollesjef i dag, de var gode. God helg og 73!
Fredag 3. juli!
Det ble en liten tur på øya i dag, Leif kom med tillhenger og den ble nesten full :) Utrolig mye som kan kastes, det blir nok flere lass etter hvert en annen dag. Fant et headsett som ble testet :) :) Og det ble jo bra nede i første etter ryddingen. Leif og Rune kjørte til søppelplassen, Kjel og webmaster spiste en is på broa før vi reiste hjem. Ses vi i morgen ?

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet