LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 29. juli!
Vi er på på plass igjen, tidlig som vanlig og det var deilig inne i bunkeren da varmepumpen står på avfukting. Litt dx ble det i dag da, YF1AR/5 og VK9EC kom i diverse logger. Ellers ikke den store jobbingen, men noen unge gutter kommer og det er jo hyggelig. LA2QPA Joakim er kommet på medlemslisten og vi ønsker han velkommen.
Webmaster har fått sitt Nikon coolpix P600 kameraet til å kjøre med wifi via smarttelefon, og derfor er han med på noen av bildene :) en artig liten sak.
LA2LF Kjell har gått SK og gravlegges til torsdag om noen vil følge.
Da tar vi kvelden og kjører hjemover, ha ei fin uke og 73.
Lørdag 26. juli!
Rune var litt treg i dag, jeg var før han i bunkeren. Da jeg kom inn hadde luftavfukteren tatt seg en tur i golvet og diverse plastdeksler er sprukket, men det ser ut til at den virker fortsatt. Da strømmen ble skrudd på på broa hadde noen glemt å kjøre inn SteppIr elementene. Gutter, husk å gjøre det, bruksanvisningen er på nettet og ligger på broa, det er ganske lett? Vi fikk besøk av DF8LS Helge og Leif viste ham litt rundt, dere kan sjekke:  http://df8ls.de/. Det er IOTA-contest i helgen og det mange nye øyer å hente, så stay tuned for de som er øy-jegere. Så var det fryseboksen, den er forsatt tom, hva må man gjøre med det?  :)  Som vanlig er det jo boller og kaffe og Einars kaker. God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet