LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Torsdag 11.januar ! Da var det gruppemøte igjen,månedene går fort.Ikveld var det Ole Kristian LB1VD og Asle LA2JEA som hadde en kort innføring av DMR DIGITAL MOBILE RADIO.Det var mange som møtte opp,og vi fikk en grei innføring og demonstrasjon av hva dette er for noe,da gjennstår det å se om det fanger noe av oss som var der i kveld.Er det en mulig forbedring av Echolink ? Ellers var det jo noe å bite i sammen med kaffe etter foredraget,og det ser ut til at en av guttene var litt varm så han måtte kjøle seg ned litt.Snart lørdag og da ses vel noen av oss igjen 73.
Lørdag 6.januar ! Drop-in med bra oppmøte,og Rune var alt på plass når jeg kom i 9.tiden.Han kjører FT8 så det suser,og vi kjørte også 6O6O på et par bånd,ja det var cw.Fikk tatt bilder av SteppIren,så ut som det hadde skjedd noe,men tror det er ok.Været blikket opp etter hvert,og det ble fint men kaldt.Ellers var det som vanlig rundt "the round table"snakk med kjeks og kaffe.Leif hadde med hjemmebakte kaker,men vi måtte være hurtige så ikke han spiste alle før vi fikk smake :) de var kjæmpe gode. Som dere ser på Tores t-skjorte er han nytenkende-har humor-er pålitelig-har respekt-og er en lagspiller ok vi får vel være enig med han.Da får alle ha ei fin helg og 73.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PA5M Michael
Vi er i gang igjen i det nye året,og det var en fin gjeng på første drop-in.PA5M Michael er snart på vei til Bouvet Island som en av operatørene i årets DXpedition,stay tuned.Det er også flere Dxpeditioner på gang i Afrika,LA7GIA Kenneth er en av operatørene fra 6O6O.   Mye fin DX på gang så sjekk     Da ses vi på lørdag 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet