LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 17.februar ! Vinter på Odderøya også,men veldig bra ryddet på parkplassen.En nydelig og stille dag,den eneste som jobber litt er Einar.Han hadde fått litt qsl kort fra NRRL,og de er jo på plass i qsl hylla.Etter hvert kom Endre,Leif og Kjell så en liten grei gjeng og det gikk bare ei kanne kaffe :) SteppIr antennen virker ikke igjen,så det er nok motoren på driver elementet som er kaputt.80m antennen er også kaputt,så da har vi noe å gjøre igjen til våren.Referat fra styremøte på torsdag kan leses på vår medlemside,det er bare å logge seg inn.Ha en fin helg og 73.
Lørdag 10.februar ! Dårlig vær med null sikt fra broa,og OL har begynt så lite folk.På broa er det godt og varmt,så vi ble noen timer.God helg !
Tirsdag 6.februar ! Etterhvert ble det en liten gjeng i kulda,Tore så nokså kald ut da han kom etter prøvetur fra Hånes på den nybygde el-sykkel.Vi får håpe han rakk hjem igjen på batteristrømmen :) Ellers ble det snikk snakk og kaffe utover kvelden,og varmen kom etter hvert på broa.Da er det månedsmøte til torsdag,gnistregn er sendt ut så da ses vi. 73 !

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet