FEBRUAR - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

FEBRUAR

MØTER/DROP-IN
Lørdag 17.februar ! Vinter på Odderøya også,men veldig bra ryddet på parkplassen.En nydelig og stille dag,den eneste som jobber litt er Einar.Han hadde fått litt qsl kort fra NRRL,og de er jo på plass i qsl hylla.Etter hvert kom Endre,Leif og Kjell så en liten grei gjeng og det gikk bare ei kanne kaffe :) SteppIr antennen virker ikke igjen,så det er nok motoren på driver elementet som er kaputt.80m antennen er også kaputt,så da har vi noe å gjøre igjen til våren.Referat fra styremøte på torsdag kan leses på vår medlemside,det er bare å logge seg inn.Ha en fin helg og 73.
Lørdag 10.februar ! Dårlig vær med null sikt fra broa,og OL har begynt så lite folk.På broa er det godt og varmt,så vi ble noen timer.God helg !
Tirsdag 6.februar ! Etterhvert ble det en liten gjeng i kulda,Tore så nokså kald ut da han kom etter prøvetur fra Hånes på den nybygde el-sykkel.Vi får håpe han rakk hjem igjen på batteristrømmen :) Ellers ble det snikk snakk og kaffe utover kvelden,og varmen kom etter hvert på broa.Da er det månedsmøte til torsdag,gnistregn er sendt ut så da ses vi. 73 !

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content