LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 21. februar!
Så er en liten gjeng på øya igjen, da var det bare å sette på vaffelgjernet og kaffen :) Gunnar LA1FH var i pileuppen til XX9D og han kom igjennom. Har sjekket på Club Log og du er i loggen på 40m CW, det går an med trådantenne også :) Tarjei LA3QJA jobber med den gamle repeateren, den sjekkes for så å bli lagt ut til salg. Einar LA7NCA har fått ei lita bunke med QSL-kort og de blir som vanlig lagt på plass i hylla. Da gikk denne kvelden også og vi  lukket og låste bunkeren. Ha ei fin uke og husk det er årsmøte om ca. 14 dager, innkalling er sendt ut.
Lørdag 18. februar!
Fint vær da vi ankom øya i dag, men yr og tåke da vi reiste hjem. Snøen utenfor lukene er nesten borte, det er bare å vente på våren. Torgeir og Kjell fikk lagt inn noen sub-toner på 2meteren, så forhåpentlig virker det når de kommer hjem :) Ser ut til at stasjonsbestyreren instruerer kommende stasjonsbestyrer, eller er det noe annet de holder på med? Ellers løste vi de vanlige verdensproblemene sammen med kaffen, ja og kjeks og mandariner. Hva skal vi kalle antenneoppsettet vårt, det må muligens bli multi-multiband :) Men de er nok ikke gode å få tunet inn... Ha ei god helg folkens, og 73.
Tirsdag 14. februar!
Litt tidlig på plass i dag, det er jo nesten påskevær og ikke et vindpust på toppen av øya. Da jeg hadde kjørt opp lukene, ser det ut til at vi har en liten lekasje i en sylinder på ei av lukene, litt gult i snøen. Har vært ute og inspisert og ser ikke ut til at det er noen slanger, men noen av de må nok snart byttes da de ser litt morkne ut. Superspeed 1 er i rute og det har nok vært en fin seiltur i dag. Da får jeg sette på litt kaffe :) Noen få i kveld, men vi greide å drikke opp kaffen :) Vi fikk besøk av en som hadde vært, ja tror det var maskinist for Magne LA4BNA på en av hans turer. Han hadde med ei kasse, se bildet, hva i all verden er dette? Den står på broa så alle kan gjøre seg opp en mening om hva det er. Da har vi slått av gassen og 2m som hadde det travelt i dag med både dansker, svensker og tyskere som stadig kom innpå, altså gode åpninger på 2m. Ses til lørdag, 73.
Lørdag 11. februar!
Jo jo, vi var der på lørdagen, litt sein oppdatering :) Fikk opp lukene selv om det var en del snø som hadde lagt seg foran, og snø også ute på Oksø. Det var kaldt, men fikk fyrt opp propanen da Rune kom med ny gass. Andre kom og fikk med seg radioen etter LA9LS som John hadde fikset, så da får vi håpe den funker ok. Rune har pc-problemer, men fikk han fikset den? Som vanlig gikk praten sammen med kaffe og diverse å putte i munnen :) 73.
Torsdag 9. februar!
Da var det gruppemøte igjen, og må nesten si som vanlig ikke mange. Vi gikk tom for gass til oppvarming, det var litt kjølig i kveld. Det var Tarjei som tok oss med til "falske basestasjoner", så nå vet vi litt om det problemet. Det var melkekaker med gul og brun ost til, og selvfølgelig kaffe, det var Asle og Kjell som var kjøkkensjefer. Vi fant en barkrakk som en har glemt å skifte callsign på, dette må du få rettet på Tore :) Som du ser Andre LB4JH, så har radioen din kommet. John LA9CG har fått den til, og da er det bare å hente den, få opp ei antenne og teste. Da håper vi valgkomiteen jobber på spreng, det er jo årsmøte i mars. Det snødde store filler da vi skulle hjem, men heldigvis er det ikke kommet så mye. Ses til lørdag, 73.
Tirsdag 7. februar!
Hurra, så kom vinteren til Sørlandet, men vi kom opp til parkplassen uten problemer. Det var styremøte også i kveld, ikke helt fulltallig, men de greide det nok de som var der. Fikk besøk fra Arendalsgruppa, LA2VRA og LA7LW og sistnevnte er jo medlem hos oss også. Ja, noen er jo tøffe og kjører langt i dette dårlige været, og føret er nok ikke det beste heller. Det ble med kaffedrikking og prat, men det er jo også ok. Husk det er månedsmøte til torsdag kl.19:00 på broa, og det er etter planen Tarjei som er foredragsholder med tema : "falske mobiltelefon baser". Gnistregn er sendt ut. Referat fra styremøte tirsdag 7.februar ligger på vår logg-in side.


Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet