LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 27. februar!
Nydelig vær og mulig vi skulle vært en annen plass en i bunkeren i dag, men det kom jo en liten gjeng likevel. Det var en feil på hf stasjonen i dag, nesten helt død. Vi måtte til å sjekke kabler og diverse, ingen feil funnet, alt ble satt på plass og alt i orden igjen :) Det ble snakket om å få til en tur til Letohallen lørdag 9.april med Kjell LA3QNA som sjåfør, han skulle undersøke mulighet for en minibuss. Det blir eventuelt å starte tidlig på morgenen, med frokost-stopp nær Fokserød/Sandefjord, og så videre til Letohallen og hjemreise ei gang på kvelden. Hadde vært artig om vi kunne få dette til. Ellers den vanlige praten med kaffe og diverse.
Tirsdag 23. februar!
Vi var på plass og Kjell kom med utstyr som har vært brukt av Ivar Otto Rasmussen LA9LS. (Utstyret står i museet og kan besiktes der.) Superspeed 1 var i rute og facebooksjefen blinker med telefonen. 3XY1T kom i loggen på flere bånd, selv om signalene ikke var av de beste. Ser ut til at det meste av vannet har rent ut av coaxen til SteppIren, den virker :) I kveld onsdag kom innkalling til årsmøte og alle skulle fått den på mail sammen med styrets årsberetning. Da er det bare å nyte det fine været og så ses vi til lørdag. 73.
Lørdag 20. februar!
Ikke det  helt store fremmøte i dag, men besøk fra Tønsberg. LA4VIA Ronny (til venstre på bildet) og Stig fra Tøsberg, hyggelig når noen stikker innom når de er på Sørlandet. Det ble jo litt kaffe og boller med mandariner til desert, ellers stille og rolig. Har laget ei log-in side for medlemmene, da kan alle få et brukernavn og passord, kommer tilbake med info etter årsmøte i mars muligvis på en e-mail til alle. På denne siden kommer nok litt info som bare skal gå til medlemmene i LA9K. Været var skiftende i dag, fra sol til haggelbyger, men betyr vel ikke så mye vi er jo inne. Kansje på plass med litt ROS til Simarud Electronic AS / PERMO-HAM Headquarters, bestilte PA-rør onsdag 17. feb og på torsdag 18. feb kom SMS fra Posten at ei pakke var annkommet og kunne hentes. Bra service!  Da tar vi helg, 73!
Lørdag 13. februar!
En fin lørdags morgen, men kaldt og det er vi jo ikke vant med. Kaffen ble fort satt på, og den var klar når det begynte å komme folk. Kjell hadde med tilhenger og den ble fort fylt opp. Det begynner å bli ok etter hvert som tilhengerlass på tilhengerlass blir kjørt bort, men det er mer igjen enda. Det var vafellrøre igjen fra torsdag, så det ble satt strøm på pressa :) Det var også sjokoboller og mandariner. Bare tre omganger med kaffe i dag, vi var tomme for vann. Vi fikk en QSO med EA/LA7DK på 15m, hyggelig med en prat. Ellers ikke bruk SteppIr'en, coaxen har vært full av vann, den virker ikke bra. Det blir nok vårjobb med å bytte coax og få alle de andre på plass slik de skal være, og få dem stripset. Dagen gikk fort og vi reiste hjem, god helg og 73.
Torsdag 11. februar!
Så var det medlemsmøte med visning av en liten filmsnutt fra Siem Daya 2 og 13 medlemmer kom i kveld. Vi hadde også nystekte vafler, is,mandariner og sjokoboller med kaffe til :)  Tror ellers det jobbes litt med nytt styre, det er jo årsmøte 10.mars. Ellers gikk praten livlig og tror alle hadde en fin kveld. Ja, det siste bildet, hvem kan det være? Da ses vi til lørdag, 73!
Lørdag 6. februar!
En grå lørdag, men opphold. En del var innom i dag, og noen hadde ting som skulle gjøres. Jan kom med QSL-kort, og da fikk jo Einar litt å henge fingrene i. Han holder også på med årsregnskapet, så han fikk full dag med litt opphold til kaffe. Rune var innom for å sende ut e-mail før årsmøte, og så gikk han for å bowle :) Litt radio ble kjørt og flere fikk VP8SGI i loggen. Tore har prosjekter på gang og skulle ha tak i bokser for å bygge ting inn i, vet ikke om han fant noe som passet. Det nærmer seg gruppemøte og jeg fikk bilder av Tarjei fra omvisningen på Siem Daya 2 og da har jeg mange bilder og skal prøve å få satt sammen en serie for å vise på møte den 11.februar. Da er det blitt ettermiddag og vi lukker og slukker, god helg og 73.
Torsdag 4. februar!
Her er gjengen som har vært ombord på Siem Daya 2, det ble en velykket ettermiddag/kveld. Det er bare å si takk til Kaptein Trygve Gundersen og Gro Wickstrøm hos Siem offshore for en utrolig fin omvisning på båten med middag. Tarjei og jeg tok mange bilder som kommer etter hvert når vi har fått redigert.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet