LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 9.februar ! Da er det meste av snøen regnet vekk,veien opp på øya og parkplassen er fin.Nesten snøfritt i bakken ned til bunkeren også,og det er bare å vente på mer regn i dag.Vi som var tidlig fikk kjørt litt dx,og vi laget oss noen vafler før de andre kom. Harald OZ8X kom i 12 tiden,og vi ble 11.stk i dag.Et veldig bra foredrag med bilder.Det ble også et hyggelig samvær med Harald,og praten gikk livlig utover ettermiddagen.Vi sier takk for at du tok deg tid til å vise oss disse øyene og fortelle om din tur.Det ble stekt flere vafler etter hvert,og Edgar fikk kaffetrakteren i sving.Da vi gikk hadde regnet begynt for fult,det var bare å komme seg i bilen.God helg og 73.

FINT RYDDET ETTER SNØFALL PÅ SØRLANDET

DA ER DET BARE Å STOLPE NED :)

EI LUKE ÅPNET FOR LITT LYS

FOR MYE SNØ UTENFOR

Lørdag 2.februar ! joda noen trosset snø og vær,det var bare å stolpe ned.Vi greide å åpne døren til bunkeren litt,fikk tak i skuffa og fikk ryddet litt snø og veien var klar.Vi prøvde å åpne lukene,men bare ei gikk helt opp,det var for mye snø foran de andre.Ellers stille og rolig lørdag med besøk fra Flekkerøya og en vestfra,tror vi fikk et nytt medlem ? Det åpnet seg for fult på HF,og supre conds til VK-3B9-HH2 og flere andre plasser,mye fint ble kjørt.Det var litt kjølig da vi kom,men etter ei stund med gassovn på full speed ble det bra.Ha en fin søndag og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet