DESEMBER - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

DESEMBER

MØTER/DROP-IN
Lørdag 16.desember ! Ja da har vi spist rester etter julemøte,ikke mer bløtkake igjen nå men ikke helt tomt av det andre :) Leif har jo jobbet litt i dag,og han fikk til min keyer :) Det var smått og pirkarbeid,men med den nye loddestasjonen av Runes fikk han det til med varmluft.Det beste av alt var jo at keyeren virket etterpå,og nå kan jeg bruke den med batteri igjen :) :) Ble jo en del komentarer,men Leif tåler jo ganske mye..........Noen var igjen da jeg gikk,vet ikke om de er der enda.Vi ses 73.
Torsdag 14.desember ! Da var julemøte i gang,ikke det helt store oppmøte men vi som var der hadde en hyggelig kveld.Rune hadde fått sin loddemaskin,den ble testet og var vist ok :) Ellers mye snakk sammen med bløtkake og annet knask,og lotteri til slutt med glade vinnere.Da ses vi til lørdag 73.
Lørdag 9.desember ! Rune var alt på plass da jeg kom,dreiv med 2m antennen på bilen.Jeg åpnet lukene og satt på kaffen,så da var det bare å få startet opp alt på broa.Rune starter med litt HF kjøring,og fikk KC4AAA i loggen om ikke så sterk men kjørbar.Og som dere ser på et av bildene lytter vi på Vestlandsringen......Einar starter med regnskap,og det har han jo kontroll på.Endre kom med 2m Motorola handstasjoner,så var det en gjeng som fikk tidlig julegave det er bare å takke og bukke.Hadde en tur ut på bunkertaket og fikk da se at en av sylindrene til ei av lukene hadde en lekasje,det viste seg at det var en simmerring som var kaputt.Heldigvis hadde vi en sylinder i reserve,og da Tore kom gikk de i gang med å bytte den.Da kjører lukene ok igjen,men vi må nok tenke på å skifte en del slanger etter hvert.Tore har flere prosjekter på gang,bare se på bordet :) Månen er fortsatt oppe,og Kjell og Asle sitter i flyet som passerer over oss på vei mot Las Palmas,god tur gutter,det blir mer bløtkake på oss andre på julemøte :) :)  Det var nystekte vafler,mandariner,kjeks og kaffe også i dag,så en velykked dag.73 og god helg.
Lørdag 2.desember ! Det nærmer seg jul,og da kom Rune med juleknask :) Ellers en stille og rolig lørdag,måtte gå litt tidligere i dag og noen flere kom da jeg gikk,så vet ikke hvor lenge guttene var.Det sto på fasebook : Ellers så blir det langåpent dag på LA9K i morgen. I håp om og få noen mer kontakter på FT8, og andre små prosjekter på gang. Ta turen innom.Vet ikke hva som var på gang,god søndag og 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content