LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 30. des!
Siste dropin i 2014, de siste QSL-kort blir sotert og er klare for NRRL. Endre kom med konfekt som vi alle har godt av. Og så spiste vi den siste iskaka etter julemøte sammen med kaffe.
Godt nytt år til alle fra LA9K.
Lørdag 27. des!
Stille og rolig drop-in i dag og ikke mange innom. Kjølig på broa da vi kom, men bedre etter hvert. LINKSYS er i boks og klar for å komme opp i masten. Været litt grått fra morgenstunden av, men klarnet etter hvert og det er kaldt på Sørlandet for tiden. Som dere ser av bildet er det ikke mye snø på Odderøya, men veien opp er glatt selv om det er strødd. Forsatt pizza igjen i frysen, men det minker, det gikk to i dag :) Vi fikk en QSO på SKYPE med W2JVM (Arild) i dag og vi skulle hilse og ønske god nytt år til alle kjente. Meget dårlig conds på HF om dagen, det ble nil ny øy på webmaster i dag :(  Minus 7,5 i Vennesla i kveld, får legge i noen pinner. God helg og 73!
Tirsdag 23. des!
En liten tur på øya før julefreden senker seg. Det ble bløtkake, gløgg og kaffe. Vi var 7 stk som for det meste kjaset og løste de siste verdensproblemer. Det jobbes litt med et internettprosjekt og kasse for utstyret som skal i masta er snart klar. Kjell kom med coax-kabel for 2m-prosjektet, den ligger på labben og Asle sjekker at den er ok. Siden det er lille julaften gikk vi hjem litt tidligere. God jul til alle og 73!
Lørdag 20. des!
Ja, da er vi på plass igjen, ikke mange til å begynne med, men de kom etter hvert. Salg-siden som nettopp er kommet her er blitt litt mer oppdatert med div. ting og mer kommer. Jan kom med QSL-kort til gruppa og medlemmene, de er allerede på plass i hylla. Som dere ser på et av bildene har webmaster fått ei bunke, det er nok Svalbard-turen som gjør sitt til det. Kjører litt LI8DW om dagen, så etter hvert blir det sendt ut kort. Rune kom etter jobb og fylte opp med godsaker :) Vet ikke om vi har godt av det, men men...
Været er ok, men det ser ikke ut til at det blir hvit jul. Vi har avtalt å droppe inn på lille julaften, det er bare å dukke opp for de som har lyst. Skal på JUL I SØR i kveld med Arredondo, Halla og Sødal i Hunsfos næringspark. Ha ei fin helg og 73!
Tirsdag 16. des!
Har vært innom Nils LA8XU før drop-in, skulle hilse til alle. Ellers ble ikke gløggen varm i kveld, men vi spiste resten av iskaka :) Og kaffen var klar når jeg kom. Det blir klargjort ting for salg og det kommer snart ei liste. Ja, gjett hvem som er i gang med det. Vi har avsluttet strømmen til bokbunkeren og ledningen er kveilet inn. Da har vi gått hjem - 73!
Fredag 12. des!
En hyggelig kveld på Varodd og en del bilder fra kveldens begivenheter er på plass. Du får ta en runde og se.
Gunnar var toastmaster og åpnet det hele, ellers hadde presidenten i NRRL, Jan Helge, mange fine ord og en gave til oss. Vi takker for at han tok turen til Sørlandet. Det var litt hektisk på kjøkkenet før alt var klart, men gutta hadde kontroll. Mye god mat med gløgg og annen drikke, skalldyrbord og kake med diverse til slutt. Et par av guttene fikk NRRL's medlemsnål med inngravert signatur og fine blomster for jobbingen i årets løp. Vi kjørte en film med bilder/video fra gutteturen til Svalbard, bare for et lite avbrekk. Tarjei avsluttet med disse ord. Det ble kvelden etter hvert og vi fikk ryddet og kjørt hjem.

Lørdag 13. des!
Vi er på plass og har hatt besøk av Presidenten i NRRL, LA3PK Jan Helge, tror han likte plassen vår. Vi andre som er her spiser rester etter gårsdagen, radioen har vært på og den eneste som har brukt den i dag er Jan Helge. Noen av guttene jobber med diverse ting, tror de sjekker ting som skal selges eller kastes. Endre kobler til et grensesnitt til Yaesuen for digimode-kjøring. Restespisingen er ikke ferdig, forsetter utover dagen.Ha ei fin helg og 73!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet