LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Lørdag 28.april ! Siste drop-in før-kom mai du skjønne milde,ja været var ivertfall deilig og conds på HF var utrolige i dag.SteppIr virket og flere stasjoner fra Hawaii kom inn med 59+ signaler,flere også fra Japan,Thailand,Sør Korea og Kina det var bare å vekge :) lenge siden jeg har hørt så mye DX.Guttene som skal holde kurs var samlet om torsdag,og de har nok alt under kontroll og tror de har valgt emne som hver enkelt skal undervise i.Da har vi tatt helg 73.
Tirsdag 24.april ! LB2S rigger på bunkertaket for 10GH test,sur fornøyelse.Han var på taket da vi gikk,vet ikke hvor mange qsoer det ble eller hvor lenge han holdt ut.Vi fikk besøk av LB0AH Dag fra Homborsund,hyggelig at du kom innom og du er velkommen igjen.H44R ble kjørt på 20m cw med 40m loop,ny Iota øy.Ellers sjekker Asle at rotoren til 2m systemet passer inni masta,så når været blir varmere blir det nok jobbing.Einar fikk kjøpt ei kasse med kaffi,og da er vi reddet for ei stund.73 og vi ses til lørdag.
Lørdag 21.april ! Litt folk i dag også selv om været er fint,fikk besøk av et par gjester som hadde lyst til å ta en titt i bunkeren (LA3KV som geleidet dem inn)Testet SteppIr,virker ikke som den skal.Leif tar med sin kontrollboks så vi får sjekket om det er der det ligger,eller om den må ned igjen.Ellers en stille og rolig drop-in,god helg og 73.
Lørdag 14.april ! Webmaster var på dagstur til Norsk Hammeeting i Letohallen,fly fra Kjevik 07:00 tog videre til Eidsvoll Verk,hentet på stasjonen av LB2FG fra Gardermogruppen og var ved Letohallen ca.09:10,fin service fra arrangørene av Hammeetingen.Traff LA3QJA(NKOM)LA9CG og LA6TG fra gruppa vår,hyggelig å se kjente fjes.Ellers synes jeg det var mye mer folk enn siste året,og masse brukt til salgs.Det var mange fler bruktbord i år,og de vanlige av de kommersielle aktørene var på plass.Mange foredrag foregikk utover dagen Her kan dere lese foredrag's programmet og jeg var jo innom LADXG,og som dere ser noen bilder derfra og fra hallen.Spiste lunsj sammen med John LA9CG,og han reiste hjem etterpå,han hadde vært der siden fredag.Da klokka ble 18:00 ble jeg kjørt til togstasjonen og var på Gardermoen flyplass kl.18:41,fikk meg litt mat og gikk til flyavgang kl.2020 litt forsinket landet vi på Kjevik 21:00.    Link til Norsk hammeting

Lørdag 7.april ! En liten gjeng var på øya idag,været er jo brukbart og snøen smelter.Første forberedende møte med alle kursinnstruktørene ble holdt på torsdag 5.april,tror de har alt under kontroll og mer info kommer etter neste møte.Utrolige forhild på HF i dag,det gikk med 59 singnaler både til 3B7A og H44MS-5W20SAMOA og flere VK stasjoner.Endre kom med kake til kaffen,mmmmmm det smakte godt.Fikk oppkall fra LA2VPA over Hovasfjell repeateren og det gikk fint,70cm linken virker jo forsatt ikke men vi får håpe den blir fikset i vår/sommer.Som dere ser av et par av bildene er det forskjellige måter å kjøre DX på :) :) God helg og 73.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet