LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Søndag 30. april!
Bilder fra dagens nedtaking av SteppIr og rotor, det er bare å si takk til RUNE for en kjempejobb oppe i masta og til de andre som hjalp til.
Lørdag 29. april!
Overskyet og grått i morges, men det klarnet og ble fint utover dagen. PA-trinnet trengte å bli justert, Endre og Leif fikk på dummyload og etter hvert luktet det svidd støv, så dummyen trengte nok også å bli brukt :) Einar hadde fått noen QSL-kort som kom på plass i hylla, det er bare å hente. Ellers en stille og rolig dag med den vanlige mobbingen til en kopp kaffe og boller/kjeks. Rune hadde med caps, Asle passet den flott. I morgen søndag er vi en gjeng som kommer til å ta ned SteppIren, så om noen har lyst til å gi ei hand er vi der fra ca 8:30 og utover dagen.Det er meldt fint vær og lite vind, og vi har klargjort noe av det som skal brukes. Til de vi ikke ser i morgen, ha ei fin helg og 73!
Tirsdag 18. april!
Da var påsken overstått, og da kommer nok det fine været og varmen :) Kom en god del i kveld og diverse ting ble gjort. Kenneth er i gang med å ta bilder og klargjøring av ting som skal ut til salgs, mulig det kommer på eBay etter hvert. Hva Rune steller med er ikke godt å si, men han ser fornøyd ut. Asle har full computerscan av pc'en som Einar bruker til regnskapet, er nok en feil på den og de finner nok ut av det. Ellers var jo kaffetrakteren i gang noen ganger i løpet av kvelden :) Til møte 11. mai har vi fått låne en video av Tarjei fra: 55 år med Loran-c på Jan Mayen, og den blir jo artig å se på, så møt opp gutter. Ha ei fin uke og 73.
Lørdag 8. april!
God påske folkens! Fin start på påskeuka, og det har begynt å dukke opp folk, så da er ikke alle på tur. Rådyrene på øya var på leting etter noe å spise i skråningen ikke langt fra bunkeren, da de ble var av meg var de vekk på et blunk. Ellers spirer det her ute, og da må jo våren være på vei. Vaktmesteren er på plass i masta, men antennene er som før. Vi er her nok i påskeuka, så det er bare å stikke innom. 73 og god helg.

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet