LA9K - Kristiansandsgruppen av NRRL

.net
Gå til innhold
Antennetrøbbel på Odderøya!
Se her

Kurs for deg som vil bli radioamatør - Sjekk her!

Saker til årsmøtet må sendes broa@la9k.net innen 29/2!

Tirsdag 28. april!
Så var det drop-in igjen og må vel nesten si det er den vanlige gjengen. Kjell hadde lånt lokalene på mandag til et eller annet møte og det var mye gode snitter igjen. Conds ikke veldig gode i kveld, så det ble lite radio. Webmaster skal jo snart på tur og jeg fikk låne en ny USB til CW-dings som Endre hadde fått tak i, vi fikk den til å kjøre fint. Da trenger jeg bare en PC med til Longyerbyen og med N1MM+ kjører den fint CW fra tastaturet. Ellers ble jo de vanlige problemer løst over en kopp kaffe eller to. Det hogges trær utenfor bunkeren, så etter hvert blir utsikten bedre og bedre. Litt båttrafikk er det på fjorden.  Det må være en sur fornøyelse, for selv om været er fint er det en kald vind. Da må alle ha ei fin uke og vi ses til lørdag. 73!
Lørdag 25. april!
Hallo! Tidlig på øya i dag og det er en regnfull morgen. Det skal være rally her i dag, må si de er litt uheldige med været, det er bare å håpe på at det blir bedre. Ingen problemer med å komme opp, ingen vakter enda, men det går nok bra uansett. Selv om klokka ikke er mer en 08:30 så er kaffen klar :)  Det nye PA-trinnet for 2m er annkommet, det ser jo bra ut og det skal gi 160W. Rune driver med printer som printer litt av hvert, skruer, blekksprut og div annet. Ellers har vi hørt på Rally Sørlandet over radioen, ha ei fin helg folkens og 73.
Tirsdag 21. april!
Webmaster tilbake etter OZ tur, har også vært innom Nils LA8XU og skulle hilse alle. Det var folk kommet da jeg kom og kaffe var det på kanna.
Det kom besøk, er ikke helt sikker på kallesignalet, men en som var i området i jobbsammenheng. Han hadde snakket med Edgar under hammeetingen i Lethohallen og koslig at han kom innom, alltid hyggelig med besøk. Som dere ser av bildene har det begynt å bli grønt på Sørlandet, hadde 23 grader da jeg kom hjem på mandag. De som har tenkt seg på øya til lørdag, da anbefales det å være litt tidligere enn vanlig så får dere med både RALLY og DROP IN!  73 så lenge.Lørdag 11. april!
Tåke og dårlig sikt i dag, vi har ikke sett sjøen i hele dag. En liten gjeng har funnet veien i dag, Asle var innom før han forsatte til Stavanger for å levere hunden han har passet på ei stund. Einar jobber med regnskapet, Rune designer nytt rom der som "museet" er, mulig et prosjekt i fremtiden? Ellers en stille og rolig dag, dårlig conds så radioen har ikke vært i bruk. Det er nok litt løft på 2m, vi hører både norske, danske og svenske repeatere. God helg folkens og 73.

Torsdag 9. april!
9 medlemmer dukket opp, men ikke noe møte, kun kaffe og snakk!
Lørdag 4. april !
Påskeaften og da kommer vel påskeharen! Været er forsatt fint og en liten gjeng kom etter hvert. Da Rune kom, ja da kom snopet også :) Så da ble det kaffe, kaker og snop. Einar var jo i gang med registrering av de som har betalt medlemskontingenten, men det gjennstår en del så purringer må nok til. Kjell kom med yagier til 2m-prosjektet, da er det jo bare å vente på varmere vær for oppsett. Gunnar er på Hovatn, vi fikk en prat på 2m via Åseral repeateren. Da er det bare å si forsatt god påske og 73!

Medlemsmøte hver andre torsdag i måneden.Drop-in tirsdag kveld og lørdag formiddag.Sjekk møtekalenderen!Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Besøkende:

hit counter
Tilbake til innholdet