MARS - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
TALKIN 145.750 SUBTONE 100HZ
Go to content

Main menu:

MARS

MØTER/DROP-IN
Tirsdag 13.mars ! Det studeres grunnleggende elektronikk i kveld,det er nok kursinstruktørene som har begynt litt med forberedelser.De har første forberedende møte i begynnelsen av april,mer info kommer etter hvert.Tore LB2S er i gang med antenne oppsettet for 10GHZ stasjonen som han etter planen skal settes opp i klubblokalet.Det blir andre prosjekter også bare våren og varmen kommer,2m stasjon med antenner skal jo opp og det er Asle LA2JEA som er leder.Nye antenner for 30-60 og 80m skal også opp,så blir litt å gjøre.Endre LA1TL kom med flere 2m stasjoner,så nå har vi en del når det er nødvendig.
Ha ei fin uke og 73.
Lørdag 10.mars ! Da er vi på plass i bunkeren igjen,ja vi som var først skuffet vekk snøen foran lukene til broa.Vi kunne jo ikke være der hele lørdagen uten å få inn litt lys,og vi må jo ha kontroll med byfjorden.Parkplassen er fint brøytet,og veien ned var jo oppgått etter årsmøte på torsdag.Brukbare forhold på HF,og StepIren virket fint i dag.Det ble kjørt en god del fine prefix,og la9k fikk vel nye båndland.Det forberedes kurs til høsten,og guttene som er involvert skal ha en sammenkomst etter påske.Det blir jo spennende å se om der er et behov,vi får begynne å reklamere litt etter hvert.Skal prøve å fa laget til noe som kan kjøre her på hjemmesiden,med litt førinfo.Tror det klargjøres til utsending av kontingenten for 2018,som er som i fjor.Da får alle ha ei fin helg og 73.
Torsdag 8.mars ! Årsmøte er over,foregikk stille og rolig,og nestformann LA2OTA Rune geleidet det hele greit som ordstyrer.Sekretæren LA2JEA Asle gjorde referatet ferdig og det ligger på vår logginnside.Det ble også tid til litt melkekake og kaffe,og det smaker jo alltid :) da ses vi til lørdag 73.
Tirsdag 6.mars ! Drop-in i det siste har ikke fristet folk til å dukke opp,er det været eller ? Om lørdag var det ikke brøytet på parkeringsplassen,men vi kom da opp.Et par av oss satte seg litt fast,men vi har jo firehjulstrekkere så vi kom løs :) Tirsdag var plassen ryddet for snø,så ikke problemer da.Noen dukket da opp i kveld,og Tore hadde en liten opperasjon i en Icom for 2m/70cm,og den virket etterpå :) Fikk SteppIren til å virke i kveld,den er litt fra og til.Fine forhold på HF og fikk kjørt Z2LA-XR0YD-V53DX og 9Y4/UA4CC uten vanskligheter,både 17 og 20m var brukbare.Folkens det er ÅRSMØTE til torsdag,håper mange dukker opp.Da ses vi 73 så lenge.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET FRA START 279575
Back to content | Back to main menu